BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,78
ALTIN 2.437,92

Yay burcundaki Ay ilkdördün fazında

Ay önümüzdeki iki gün eğitim, uluslararası konular, yabancı kültürler, meday ve hukuksal kavramları ön plana çıkarabilir.

Bugün 29 Ağustos Salı... Mars günündeyiz...

Yay burcunda ilerleyen Ay önümüzdeki iki gün eğitim, uluslararası konular, yabancı kültürler, meday ve hukuksal kavramları ön plana çıkarabilir. Ruhsal olarak daha iyimser, neşeli, coşkulu olmamız mümkün.

Sabah erken saatlerde Ay, Aslan burcundaki Venüs ile üçgen açı yapacak. Heyecan ve motivasyonumuz yükselirken, keyifli ve eğlenceli kavramlara daha fazla çekilebiliriz. Kadın figürlerle ilişkilerimiz de destekleyici olabilir.

Yay burcundaki Ay öğle saatlerinde, Başak burcundaki Güneş ile dik açı yapacak ve ilkdördün fazına ulaşacak. Yeniayda oluşmuş bazı düşünceler olgunlaşıp şekil almaya başlayabilir.

Öğle saatlerinde duygu ve düşüncelerimiz arasında denge kurmakta zorlanabiliriz. Özellikle iş, çalışma, hizmet, eğitim gibi alanlarda iyimser ve rahat tavırlarla, ciddi ve dikkat gereken konuları algılamamız zorlaşabilir. Merkür retrosunun da devam ettiğini göz önünde bulundurup ayrıntılara daha fazla dikkat etmeye çalışalım.

Gece saatlerinde Ay, Balık burcundaki Neptün ile dik açı yapacak. Ruhsal ve bedensel daha hassas olabileceğimiz gece saatlerinde uyku ihtiyacımız artabilir.