BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.307,17

Yay Burcundaki Ay ile Duygu ve Tepkilerimiz Abartılı Olabilir

Ay öğle saatlerinde Mars, akşam saatlerinde Uranüs ile olumlu açı yapacak. Motivasyonumuz ve cesaretimiz artabilir.

Bugün 12 Haziran Perşembe... Jüpiter günündeyiz…

Yay burcunda ilerleyen Ay güne özgür, iyimser, girişken enerjiler veriyor. Seyahatler, yurtdışı, yabancı kültürler, yüksek öğrenim, spor, medya, basın, hukuksal kavramlar günlük hayatımızda öne çıkabilir. Yarın sabah meydana gelecek dolunayın etkileri hissedilmeye başlanabilir.

Ay öğle saatlerinde Mars, akşam saatlerinde Uranüs ile olumlu açı yapacak. Motivasyonumuz ve cesaretimiz artabilir. Kendimize daha fazla güveneceğimiz için yeni girişimlerde daha atak davranabiliriz. Ancak duygularımızı ve tepkilerimizi fazla abartmamız da mümkün. Şartları iyi değerlendirmeli, gereksiz risklerden uzak durmalıyız. 

Enerjimizi bedensel aktiviteler ve spor yaparak değerlendirebiliriz. Açık havada yapılacak yürüyüşler, geziler de çok verimli olabilir. 

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Eğitimle ilgili gelişmeler bugün yaşamınıza girebilir. İleri düzey bir programa kayıt yaptırmak veya yarım kalan bir eğitimi tamamlamakla ilgili düşünceler günün konusu olabilir.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Bugün finansman ve maddi yatırımlar  konusunda yeni açılımlar yaratabilecek fikirler üretebilirsiniz. Bunları kendinize saklamayın ve ilgili kişilerle görüşmeler için hazırlanın.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Partneriniz ve işbirliği yaptığınız kişilerle ortak projeler hazırlayabilirsiniz. Geçmişte yaptığınız bazı girişimler hızla sonuçlanabilir. Şartlar beklediğinizden daha da iyi olabilir, sürprizlere hazır olun.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Günlük işlerinizi hızlı bir şekilde bitirip kendinize zaman ayırabilirsiniz. Çocuklar ile ilgili bazı alışverişler, düzenlemeler yapmanız mümkün. Yorucu olduğu kadar keyifli ve eğlenceli bir gün sizi bekliyor.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Zihniniz oldukça aktif ve yaratıcı olacağı için keyifli bir gün geçirmeniz mümkün. Çocuklar, hobiler, sanat ile ilgili konulara zaman ayırabilir, bilgi edinme amaçlı konuşmalar yapabilirsiniz.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Aile yaşamındaki bir konuyu dengeli bir yaklaşımla tartmalısınız. Her şeyi enine boyuna değerlendirin ve sonunda da araya girip uzlaştırıcı kişi olun. Herkes olayın dışında kalmak isteyebilir; sizin konuya el atmanız gerekebilir.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Bazı kısa seyahatler gerçekleştirerek ziyaret etmeniz gereken kişiler olabilir. Bazı şeyleri danışmaya ihtiyaç duyabilir veya iş faaliyetleriyle ilgili bazı pürüzler hakkında öğüt isteyebilirsiniz.
 

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Bugün, kazancınızı arttırmanızı sağlayacak önemli fikirler bulabilirsiniz. İş yaşamınıza odaklanın ve görmezden gelinen ufak tefek gelişmeleri nasıl değerlendireceğinizi düşünün.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Fiziksel görünümünüze özen göstereceğiniz bir gündesiniz. İmajınızı değiştirmek için de uygulamalar yaptırabilirsiniz. Bir vücut bakımı da bugün gündeme gelebilir.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Çevrenizdeki bazı kişiler sırlarını size açabilirler. Yakınlarınızla ilgili öğrendiğiniz yeni şeyle sizi heyecanlandırabilir. Yargılayıcı olmadan bazı kişilere akıl vermeniz gerekebilir.
 

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Bir süredir üzerinde çalıştığınız projenin gerçekleşebileceğine işaret eden gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Olayların akışını hızlandırmak için bazı müdahaleleriniz olabilir.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Çevrenizdeki kişiler bugün sizden zor iyilikler isteyebilirler. Sizi maddi olarak biraz zorlayabilecek bu istekler, harcama planlarınızı da değiştirebilir. Ancak şikayet etmeyin; bu harcamaların geri dönüşü fazlası ile olacaktır.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI