BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,11
ALTIN 2.326,23

Yay burcunda yeniay doğuyor!..

Yay burcunda ilerleyen Ay yeniay fazında… Sabah 10:19’da Ay, Güneş ile kavuşacak ve 15° Yay burcunda yeniay doğacak.

Bugün 7 Aralık Cuma... Venüs günündeyiz...

Yay burcunda ilerleyen Ay yeniay fazında… Sabah 10:19’da Ay, Güneş ile kavuşacak ve 15° Yay burcunda yeniay doğacak.

Yay burcu büyük amaçlar, idealler, uluslararası işler, dış ticaret, yabancı kültürler, yüksek öğrenim, akademisyenler, din, felsefe, inançlar, seyahatler, medya, yayıncılık, basın, hukuk, spor, deniz ve havayolları, turizm ile ilgili kavramları temsil eder.

Önümüzdeki bir ay kişisel ve toplumsal alanlarda yay burcu temaları dikkat çekebilir, yeni başlangıçlar yapabiliriz. Yeni girişimlere daha iyimser ve cesaretle yaklaşabiliriz.

Bugün Mars ve Neptün Balık burcunda birleşecek ve yeniay ile zıt açıda olacak. Duygusal ve zihinsel alanlarda huzursuz hissedebiliriz.  Kişisel hedeflerimiz, düşünce ve inançlarımızda aşırı idealist, hayalci ve fanatik davranabiliriz.

Olaylara dürtüsel ve duygusal yaklaşabiliriz. Büyük planlar yapıp durumları geniş pencereden değerlendireceğimiz için küçük önemli detayları gözden kaçırmamız mümkün. Bu nedenle yanılgı ve karışıklıkları önlemek için ayrıntılara daha fazla dikkat etmeli, gerekli incelemeleri yapmalıyız. Kaza ve sakarlıklara, tartışmalara, aldanma ve kayıplara, sudan gelebilecek zararlara karşı önümüzdeki 2 hafta temkinli olmakta fayda var.