BIST 8.972
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.282,26

Yay Burcunda İlerleyen Ay Heyecan ve Coşku Verebilir

Öğleden sonraki saatlerde Ay, Koç burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapacak. Heyecan ve coşkumuzu arttıracak sürpriz kavramlarla karşılaşmamız mümkün

Bugün 6 Ağustos Çarşamba...Merkür günündeyiz…

Yay burcunda ilerleyen Ay güne iyimser, özgür, hareketli enerjiler veriyor. Sabah ve öğle saatlerinde Ay, Aslan burcundaki Güneş ve Merkür ile üçgen açı yapacak. Ateş elementindeki etkileşimler yaşam enerjimizi ve motivasyonumuzu arttırabilir. Öz güvenimiz artarken, yaşamın keyifli yanları bizi daha fazla çekebilir.

Sosyal ve kültürel faaliyetler, eğitim, seyahatler, yurt dışı ile ilgili kavramlar bugün ön planda olabilir. İyimser ve hevesli olacağımız için iş ve özel ilişkilerde girişken davranabiliriz.

Öğleden sonraki saatlerde Ay, Koç burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapacak. Heyecan ve coşkumuzu arttıracak sürpriz kavramlarla karşılaşmamız mümkün… Ay 17:53’ de boşluğa girecek…

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

İnsanların gözündeki öneminizi artıracak olayların gündeme gelebileceği bir gündesiniz. Destek vermeniz, rehberlik etmeniz veya kişilerin sorumluluklarını yüklenmeniz gündeme gelebilir.
 

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Size çok değişik gelecek kavramlarla karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Yeni tanışmalar yaşayabilir, farklı özelliklere sahip etkileyici insanlardan çok değişik şeyler öğrenebilirsiniz. 
 

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Tazminat, nafaka, miras gibi meblağlarla ilgili gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Zaten devam etmekte olan süreçler ise farklı bir nitelik kazanmaya başlayabilirler. 

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Bugün hoşgörülü olun. Bu sayede sizi rahatsız eden her şey kısa sürede düzelecektir. Sükunet, iletişim, anlayış ve yardımcı olmak bugününüzün anahtar kavramları arasındadır.
 

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Ortamlarınızın görünüşü ve sağladığı konfor ile ilgili düşünceleriniz olabilir ve bazı değişiklikler yapmak için planlar oluşturabilirsiniz. Planlama safhasında bütçenizi aşmamaya özen göstermelisiniz.
 

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Gününüz son derece enerjik ve coşkulu başlayabilir. Ancak bu coşku da ilerleyen saatlerde sizi yorabilir. Yine de yaşamın güzel yönlerinin ön planda olacağı neşeli saatler geçirmeniz mümkündür.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Bir aile bireyi ile bazı anlaşmazlıklar üzerinde tartışıp orta yol bulabileceğiniz bir gündesiniz. Dengeli ve sakin yaklaşımlar, çözümün gelmesini hızlandıracaktır.
 

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Bugün sözlerinize biraz daha fazla özen gösterin. Sizden güzel sözler duymak isteyenlere istediklerini verin. Rahat olun ve gülümseyin. İnsanlardan da aynı şekilde karşılık alacaksınız.
 

 (23 Kasım-21Aralık) 

Bugün bazı ekstra masraflarınız olabilir. Bir hediye, unutulmuş bir borç veya vitrinlerin çekiciliği size harcama yaptırabilir. Harcamalara fazla takılmayın ama elbette bunu yaparken de bütçenizi boş vermeyin. 

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Kişiliğinizi ortaya koyabileceğiniz bir gündesiniz. Güçlü yönlerinizi ön plana çıkarıp herkesi etkileyebilirsiniz. Bugün sosyalleşin ve insanların kim olduğunuzu iyice anlamalarını sağlayın.
 

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Sosyal yönünüz körelebilir ve tüm vaktinizi yalnız kalacağınız bir ortamda, tamamen kendi içinizde geçirebilirsiniz. Bu, uygun bulduğunuz bir dinlenme veya gelişmeler hakkında düşünme yöntemi olabilir. 
 

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Yerine getirmek zorunda olduğunuz görevler çevrenize fazla odaklanmamanıza yol açabilir. İnsanlarla olan ilişkilerinize veya sosyal ortamlarınıza biraz daha özen gösterin ki sosyal yönünüz de tatmin olsun.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI