BIST 9.138
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,64

Yay burcunda dolunay var

Ay 17:20’de İkizler burcundaki Güneş ile karşıt açı yapacak ve 8° Yay burcunda dolunay meydana gelecek.

Bugün 29 Mayıs Salı... Mars günündeyiz...

Ay 01:28’de Yay burcuna geçecek. Dolunay fazındaki Ay’ın ruhsal ve bedensel üzerimizdeki etkisi artabilir.

Sabah saatlerinde Ay, Kova burcundaki Mars ile uyumlu görünümde olacak. Enerji ve motivasyonumuzun güçlenmesi daha kolay insiyatif alabilir, hedeflerimize doğru cesaretle adım atabiliriz. Fiziksel aktiviteler, spor, grup faaliyetleri için de uygun bir gündeyiz.

Ay 17:20’de İkizler burcundaki Güneş ile karşıt açı yapacak ve 8° Yay burcunda dolunay meydana gelecek.

Yeniayda başlamış bazı girişimlerin ve düşüncelerin olgunlaştığı, görünür hale geldiği ve sonuçlandığı bir dönemdeyiz.

Ateş elementinin değişken nitelikli burcu Yay hevesli, coşkulu, iyimser enerjisiyle geniş kitlelere hitap eden evrensel konularla ilgilenir.

Yüksek öğrenim, yabancı kültürler, yurtdışı ilişkiler, uzun seyahatler, medya, yayıncılık, din, felsefe, dış ticaret, turizm, üniversiteler, akademisyenler, hukuk, kanunlar, mahkemeler avukatlar, yargıçlar, büyük elçiler, diplomatlar, hakimler, din adamları, ibadet yerleri Yay burcu tarafından temsil edilir.

Dolunayda kişisel veya toplumsal alanlarda uzak hedeflerimiz, yurt dışı, eğitim, sehayat ve hukuksal alanlarda gelişmeler meydana getirebilir. Daha önceden başlamış bir eğitimimizi tamamlayabilir, seyahate çıkabiliriz. Hukuksal konularda bazı sonuçlar almamız da mümkün.

Yay burcu bedenimizde kan, karaciğer, üst bacaklar, uyluklar ve kalça bölgesini yönetir. Dolunay döneminde bu organlarda hassasiyet artabilir.

Yay, İkizler, Başak, Balık burçlarının ilk dekanında doğanlar bu dolunaydan daha fazla etkilenebilirler. Bunun yanı sıra 8 derece ve yakınlarında değişken bir burçta yükseleni ve kişisel gezegeni olanlar da dolunaydan etki alabilirler.