BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,76
ALTIN 2.439,91
GÜNCEL

Yay burcu 6-12 Şubat 2017 haftası yorumu

Yay burcu 6-12 Şubat 2017 haftası; aşk, iş, para durumu nasıl?

İkili ilişkilerin sizin için önemli olduğu bir haftaya giriyoruz sevgili Yaylar. Özellikle pazartesi günü hem iletişimin yoğun olduğu hem de ikili görüşmelerin önemli olacağı bir gün olacak. Ortaklık görüşmeleri iş görüşmeleri ve aynı zamanda ikili ilişkiler ya da evlilik konularında yüksek tempo söz konusu olacak.

Salı ve Çarşamba günleri; daha çok finans konuları gündeminizde olacak. Ortak yaptığınız işler varsa bu konular, bankalar, krediler, borç ve alacak konuları ile ilgilenmeniz gerekecek. Yine miraslar ya da eşinizin parası ile ilgili konularda da gelişmeler söz konusu olabilir.

Çarşamba günü; parasal konularla ilgili beklenmedik gelişmeler söz konusu, bu konularda diğer kişiler ile fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Neşenizi ve pozitif bakış açınızı kaybetmeden fikirlerinizi ortaya koyun.

Perşembe günü Ayın Aslan burcuna geçişi ile birlikte yurtdışı ile ilgili konular, yabancılar, yurtdışına seyahatler konuları gündeminizde olacak. Cumartesi günü gerçekleşecek tutulmada bu alanı etkiliyor olacağından uzunca bir süre bu konular gündeminizde olacak ve hayatınızın değişime açık alanı olarak kalacak.

Cuma günü: yüksek eğitim konuları ve yurtdışı konuları gündemde. Yay burcu seyahat etmek ve yeni kültürleri tanımayı çok sevdiğinden bir seyahat planı yapıyor olmanız muhtemel. Yurtdışında bir okul başvurusu ya da yabancı bir firma ile iş görüşmesi söz konusu olabilir.

Cumartesi günü kendinizi biraz gergin ve stresli hissedebilirsiniz tutulmanın etkisi ile tutulma sizin yurtdışı, yüksek eğitim, daha önceden açılmış davalar gibi konularınızı etkileyeceğinden bu konular önümüzdeki haftalarda değişimlere ve gelişmelere açık olacak.

 Pazar günü ise daha sakin bir gün olmakla birlikte detaylı planlar yapacağınız da bir gün olacak.

Sitene Ekle