BIST 9.931
DOLAR 32,47
EURO 34,73
ALTIN 2.440,99

Yaşasın, Erdoğan'ın annesi öldü!!

Yaş, makam, mevki ve okonomik durum ne olursa olsun anne acısı her durumda acıların en büyüğüdür.. Hangi yaşta olursa olsun, geride kalanlar için anne ölümü hep erken ölümdür..

Yaş, makam, mevki ve ekonomik durum ne olursa olsun anne acısı her durumda acıların en büyüğüdür.. Hangi yaşta olursa olsun, geride kalanlar için anne ölümü hep erken ölümdür..

Ne Başbakan dinliyor, ne Cumhurbaşkanı.. Bir anda kendinizi yapayalnız, sahipsiz ve çaresiz hissediyorsunuz..

Bunu yaşayan bilir.

Bunu anne acısının ne olduğunu bilip, annesi ölenlerin acısını tahmin edebilenler bilir..

Bunu yaşayabilmek, hissedebilmek için önce insan olmak gerekir..

İki ayak üstünde yürüyen insan kılığında bir ucubeyseniz bunları hissedemezsiniz.

Başbakan Erdoğan bugün anne acısını yaşayınca, internet gazetelerinin yorum köşeleri ile sosyal paylaşım sitelerinde ucubelerle insanlar arasındaki farkı bir kez daha gördük..

Apple'nin kurucusu Steve Jobs'un ölüm haberini aldıktan sonra "Ay kahroldum", "Sanki babamı kaybettim", "Yemekten içmekten kesildim" diye ağlaşanların, ideolojisini ve icraatlarını beğenmedikleri Başbakan'ın annesinin ölüm haberini aldıktan sonra, "Yaşasın. Öldüüü, öldüüü.. Erdoğan şimdi ağlaşıyordur çok mutluyum" diye sevinmelerine şahit olmak istiyorsanız Facebook veya Twitter'a girin..

İnanır mısınız, bir gazetenin yorum sayfalarına baktım..

Okuyucunun biri, "Allah rahmet etsin, nur içinde yatsın" demiş diye, Anti Erdoğancılar  etmedikleri hakaret küfür bırakmamış..

Twitter'daki yorumcular ise bir başka iğrençlik peşinde.. "Ay şekerim çok mutluyum. Köpeğimle dışarı çıkıp bunun şerefine kendimize bir ziyafet çekmeyi düşünüyoruz" diyen hayvan seviciler cirit atıyor..

Ve ne acıdır ki bunlar kendilerine  "Solcu" diyor.. Solcuların ayak tırnaklarının arasındaki kir bile etmeyeceklerinin farkına varmadan..

Solculuğun ne kadar büyük bir erdem olduğunu, sevgide, aşkta ve acıda hep sol yanımızın ağrıdığını, yanıp tutuştuğunu ve sızladığını bilemeden..

Gördükçe kusası geliyor insanın..

Kucağında taşıdığı kedisinden, yanında süs diye taşıdığı köpeğinden daha az şeref, daha az haysiyet sahibi olan çağımızın yeni ve en vahşi hayvan türüne ne ad vereceğiz, inanın ben de bilmiyorum..