BIST 9.680
DOLAR 32,42
EURO 34,45
ALTIN 2.487,99

Venüs ve Jüpiter Yay burcunda birleşecek.

Şanslı ve iyimser enerjilerle verimli bir bir gün geçirebiliriz. Maddi manevi çeşitli şanslar karşımıza çıkabilir.

Bugün 22 Ocak Salı... Mars günündeyiz...

Aslan burcunda ilerleyen Ay dolunay fazında. Özgüven ve yaratıcılığımız yükselebilir. Dış dünya ve sosyal kavramlar bugün daha fazla ilgi alanımızda olabilir. Kişisel güvenimiz artarken, çevremizdeki kişilerin dikkatini çekmek isteyebiliriz. Aşk, eğlence, organizasyonlar, sanatsal kavramlara vakit ayırabiliriz.

Sabah erken saatlerde Ay, Koç burcundaki Mars ile üçgen açı yapacak. Güne heyecanlı ve sabırsız enerjilerle başlayabiliriz. Günlük işlere ve planlarımıza motive olup, hızlı girişimler yapmamız mümkün.

Bugün Venüs ve Jüpiter Yay burcunda birleşecek.  Şanslı ve iyimser enerjilerle verimli bir bir gün geçirebiliriz. Maddi manevi çeşitli şanslar karşımıza çıkabilir.

Öğle saatlerinde Aslan burcundaki Ay, Venüs ve Jüpiter ile uyumlu görünümde olacak. Kuvvetlenen ateş elementi kişisel güvenimizi ve coşkumuzu yükseltebilir. Kalabalık sosyal ortamlara girmemiz ve bu ortamlarda oldukça eğlenceli saatler geçirmemiz mümkün. Bazı hızlı gelişmeler yaşayabilir ve özel yaşamımızın olumlu yönde değiştiğini görebiliriz.