BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,87
ALTIN 2.428,85

Venüs ve Jüpiter Kol Kola...Şanslı Bir Gün...

Sabah saatlerinde Ay Neptün kavuşumu duygusal enerjimizi daha da yoğunlaştırabilir.

Bugün 18 Haziran Çarşamba... Merkür günündeyiz…

Balık burcunda ilerleyen Ay güne duygusal ve hassas enerjiler veriyor.

Sabah saatlerinde Ay Neptün kavuşumu duygusal enerjimizi daha da yoğunlaştırabilir. Sezgiler ve sanatsal yaratıcılık artarken, hayal dünyasına da dalabiliriz. Çevremize karşı daha duyarlı olabilir, empati yapabiliriz. 

Boğa burcundaki Venüs ve Yengeç burcundaki Jüpiter arasındaki sextile açı ailemiz, yakınlarımız ve sevdiklerimizle olan ilişkileri güçlendirebilir. Bugün çeşitli konularda şanslar karşımıza çıkabileceği gibi, sorunlarımızın çözümü için önemli yardımlar da alabiliriz. Maneviyat, ruhsal konular, sanat, yardım ve şifa çalışmaları için de uygun bir gündeyiz.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Duygusal enerjiniz ve sezgileriniz güçlenebilir. Çevrenizin sizin hakkınızda ne düşündüğünü hissedebileceğiniz gibi mesaj veren rüyalar da görebilirsiniz. Sizi keyiflendirecek faaliyetlere zaman ayırabilir, sakin bir gün geçirebilirsiniz.


 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Toplumsal kavramlara önem verebilir, yardım amaçlı organizasyonlara katılabilirsiniz. Manevi ve ruhsal yönden kendinizi tatmin edecek çalışmalar yapabilirsiniz. Bu şekilde kendinizden daha fazla memnun olabilir, huzur duyabilirsiniz.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Görev duygunuzun yoğun olacağı bugün, işlerinize konsantre olmanızı sağlayacaktır. Kendinize ayırabileceğiniz vakti geçen günlerin olaylarını değerlendirmeye harcayabilirsiniz.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Duygusal hayatınızın ön plana çıkabileceği, romantizmin yoğunlaşabileceği bir gündesiniz. Tüm boş zamanınızı sevdiğiniz kişiyle ilgilenmeye ayırabilirsiniz. Çocuklarınızla birlikte keyifli parti ve organizasyonlara da katılabilirsiniz.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Çevrenizde ihtiyacı olan kişiler veya bir yakınınız için maddi yardımlarda bulunabilirsiniz. Ruhsal ve manevi yönden güçlü hissedebileceğiniz gibi, çevreniz tarafından da takdir toplayabilirsiniz.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Yakın çevrenizle birçok konuda konuşmak isteyebilirsiniz. İçinizde birikenleri boşaltmak için uygun bir gündesiniz. Yakın arkadaşlarınızı karşınıza alın ve onlara açılın. Size karşı her zamankinden  çok duyarlı ve anlayışlı davranabilirler.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Özel yaşamınızda daha rahat olmak isteyebilir ve görünümünüzden davranışlarınıza kadar bir farklılık içerisinde olabilirsiniz. Bakımını üstlendiğiniz evcil hayvanlara zaman ayırabilir, gerekli kontrollerini yaptırabilirsiniz.


 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Bugün keyfiniz yerinde olabilir. Yaşamı çok daha aydınlık ve neşeli görebilirsiniz. Memnuniyetinizin verdiği canlılık, hiç şüphesiz yakın çevrenizin de canlanmasına yardım edecektir.
 

 (23 Kasım-21Aralık) 

Bugün ev ortamınızda bulunmak isteyebilir, sakin saatler geçirmeyi arzu edebilirsiniz. Aile içi ilişkiler ile ilgili gözden geçirmek istediğiniz bazı şeyler de olabilir.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

İletişimin oldukça yoğunlaşacağı bir gün geçirebilirsiniz. Komşu ziyaretleri, akrabalarla telefon görüşmeleri, arkadaşlarla buluşup yapacağınız sohbetler günün ana konularıdır.
 

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Bugün para harcama dürtünüzü kontrol etmeniz zor olabilir. Alışverişlerde fazla hayalci davranabilir, gerçeklerden uzaklaşabilirsiniz. Sizden istenen maddi yardımları da geri çevirmeniz zor görünüyor.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Bugün kendinizi ön plana alabilir, kendi ihtiyaçlarınıza yönelebilirsiniz. Bunu yaparken çevrenizdeki kişilerin beklentilerini de tamamen ikinci plana atmamaya özen gösterin. Olaylara fazla duygusal ve idealist yaklaşmanız mümkün.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI