BIST 9.071
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,48

Venüs Uranüs Kavuşumu Hızlı ve Sürpriz İlişkiler Getirebilir

İkizler burcundaki Merkür ve Yay burcundaki Ay, Venüs ve Uranüs ile olumlu görünüm yapacağı için iletişim çok hızlanabilir ve sürpriz haberler duyabiliriz.

Bugün 16 Mayıs Cuma...Venüs günündeyiz…

Ay Yay burcunda hareketli, dışa dönük, iyimser enerjiler veriyor. Bugün Venüs ve Uranüs Koç burcunda kavuşacak. Kişisel isteklerimizde çok hevesli ve girişken davranabiliriz.

İkizler burcundaki Merkür ve Yay burcundaki Ay, Venüs ve Uranüs ile olumlu görünüm yapacağı için iletişim çok hızlanabilir ve sürpriz haberler duyabiliriz.

Sosyal ilişkiler canlanabilir, ilginç tanışmalar meydana gelebilir. Yeni deneyimlere ve maceralara açık enerjiler hızlı ve heyecanlı ilişkilere dönüşebilir. Kısa ve uzun seyahatler için plan ve organizasyonlar yapabiliriz.

Ay sabah 10:45’ de Merkür ile karşıt açı yapacak ve ardından boşluğa girecek. Sabah saatleri iş ve girişimlerimiz daha hızlı ilerlerken, öğleden sonra kararsızlık ve belirsizlikler oluşabilir. Önemli iş ve görüşmeleri sabah erken saatlerde yapmak verimi arttırabilir.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Yurtdışında meydana gelen bir olaydan haberdar edilebilirsiniz. Bunun kendi iş yaşamınıza yapacağı etkiler üzerinde düşünüp, mümkün olan en büyük faydayı sağlama yollarını irdelemeniz mümkündür. Hızlı bir seyahat gündeme gelebilir.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Eşiniz, partneriniz veya en yakın arkadaşınıza bol zaman ayıracağınız bir gün geçirebilirsiniz. Bu kişinin çok beğendiği bir ürünü alıp sürpriz yapma düşüncesi de gün içindeki neşeli ortamı destekleyebilir. Cinsel çekiciliğiniz yükseliyor.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Bugün eşiniz ile olan ilişkinize yoğunlaşabilirsiniz. Kendisinin hoşlandığı faaliyetlere yönelmeniz mümkündür. Sizden beklentilerini dile getirmesine de izin verin ve bunları karşılamaya çalışın. İşbirliklerinden fayda sağlayabilirsiniz.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Günlük rutin işler ve görevlerinizi bugün hızlı bir şekilde bitirebilir, çevrenizdeki kişilerle uyum içerisinde olabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili bir problemi çözüme kavuşturmak moralinizi yükseltebilir.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Bugün oldukça şanslı olduğunuzu görebilirsiniz. Bir sosyal ortamda sürpriz bir fırsatı yakalamak ya da yapılacak bir çekilişten hediye kazanmanız mümkündür. Şansınızı zararsız şans oyunları veya piyango ile de deneyebilirsiniz.
 

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Çevrenizdeki kişiler bugün sizi takdir edebilir ve övgüler yöneltebilir. Bu durum, özgüveninizi ve şevkinizi artıracaktır. Sosyal ortamlar içerisinde kendinizi daha net ifade edebilir ve ön plana çıkartabilirsiniz.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Anlaşmalar ve bunlara ilgili görüşmeler için yapılacak seyahatler gündeme gelebilir. Bir yolculuk için gerekli hazırlıkları ve ayarlamaları yapmaya başlayabilirsiniz. Bazı görevlerinizi bir arkadaşınıza devretmeniz mümkündür.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Yakın ilişkiler kurduğunuz kişilerle bir araya gelebilir ve çeşitli faaliyetlerde yer alabilirsiniz. Bu esnada harcamalarınız da çok olabilir. Çok çalışarak kazandığınız parayı bu kadar hızlı harcamamaya dikkat etmelisiniz.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Kişiliğinizin ön plana çıkacağı bir gün geçirebilirsiniz. Bir gruba dahil olmanız için ısrarla davet edilebilir, zaten dahil olduğunuz bir grupta da lider konumuna getirilebilirsiniz. Güçlü karakter özellikleriniz büyük beğeni toplayabilir.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Bugün daha yenilikçi bir yapıya bürünebilirsiniz. Kendi alanınız dışındaki gelişmeleri araştırabilir, yöntemlerinize faydalı olacağını umarak detaylı biçimde inceleyebilirsiniz. Bu etkiyi değerlendirin. Daha etkin çalışmanız mümkün olacaktır.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Eskiden kurmuş olduğunuz bağlantıların ana konu olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Eski dostlarla tekrar irtibat kurmaya çalışabilir, onlarla ilişkilerinizi canlandırmak isteyebilirsiniz. Sosyal ortamlarda da eski dostlarla karşılaşabilirsiniz.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Bugün yeni ilişkiler kurabilir, mevcut ilişkilerinizi de ilerletebilirsiniz. Yeni tanıştığınız insanları normalden farklı olarak uzun uzun incelemeniz, onlar hakkındaki her şeyi öğrenmeye çalışmanız mümkündür.

Sevgilerimle Astrolog 

Demet BALTACI