BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,86
ALTIN 2.430,64

Venüs Terazi Burcuna Geçiyor...Aşk ve Sanat Zamanı

Gece 23:00 da Venüs, Terazi burcuna geçecek. Venüs kendi yönettiği Terazi burcunda güçlü ve olumlu enerjilerini daha rahat yansıtabilir.

Bugün 29 Eylül Pazartesi...Ay günündeyiz…

Ay 01:51’e Yay burcuna geçecek. Güne rahat ve iyimser enerjilerle başlayabiliriz. Sabah saatlerinde etkili olacak Ay Neptün karesi dağınıklık ve karışıklık yaratabilir.

Öğleden sonra Ay, Mars ile kavuşacak. Enerji ve motivasyonumuz yükselebilir. Ancak sabırsız ve cesur eylemler gereksiz riskler almamıza, kaza ve sakarlıklara yol açabilir. Bu nedenle temkinli hareket etmeliyiz.

Gece 23:00 da Venüs, Terazi burcuna geçecek. Venüs kendi yönettiği Terazi burcunda güçlü ve olumlu enerjilerini daha rahat yansıtabilir. İlişkiler, evlilik, ortaklık, sanat, güzellik, estetik, diplomasi ile ilgili kavramlar daha verimli olabilir. Venüs Terazi  burcunda 23 Ekim'e kadar kalacak.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Bugün sosyalleşirseniz farklı kişilerle tanışma şansını elde edebilirsiniz. Sanatçılar ve entellektüel kişilerin yanında farklı kültürlere sahip kişiler de ilginizi çekebilirler. Venüs Terazi burcuna geçeceğinden ilişkiler ve sosyal yaşamda şansınız artıyor. Güzel ve çekici kimselerle tanışabileceğiniz gibi, evlilik ve işbirlikleri sizi mutlu edebilir.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Venüs Terazi burcuna geçtiğinde çalışma koşullarınızda ve günlük hayatınızda konfor ve rahatınız artabilir. Alışverişe çıkabilir, gardrobunuzu düzenleyebilir, yeni kıyafetler satın alabilirsiniz. Günlük yaşamınızda bayanların desteğini daha fazla hissedebilirsiniz. Sanat, estetik, güzellik, hukuk, danışmanlık ve bayanlara yönelik işler sizi daha fazla meşgul edebilir.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Venüs Terazi burcunda ilerlerken 23 Ekim’e kadar aşk hayatınızı parlatabilir. Yeni tanışmalar, mevcut ilişkinizde artan romantizm yaşamdan daha fazla zevk almanızı sağlayacak. Çocuklar, hamilelik, doğum ile ilgili kavramlarda şanslısınız. Müjdeli haberler gelebilir. Sanatla ilgileniyorsanız, muhteşem eserler ortaya çıkarmanız mümkün.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Venüs Terazi burcunda ilerlerken evinizle ilgilenmek ve güzelleştirmek isteyebilirsiniz. Evinizin dekorasyonu ve konforu ile ilgilenebilir, alışverişe çıkabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat edin ve aşırıya kaçmamaya çalışın. Evde sevdikerlinizle ve ailenizle daha fazla bir araya gelebilir, keyifli toplantı ve partiler düzenleyebilirsiniz. Ev, emlak, mülk ile ilgili kavramlardan maddi kazanç elde etmeniz de mümkün.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Venüs Terazi burcunda ilerlerken dikkat çekici, sanatsal ifade tarzınızla çevrenizi etkileyebilirsiniz. Edebiyat ve yazma konusunda yaratıcılığınız artabilir. İşinizin tanıtımı, reklam, halkla ilişkiler, promosyon çalışmalarında estetik ve sosyla başarı şansınız artıyor. Keyifli tatil ve seyahatlere çıkabilir, yakın çevrenizdeki bayanlarla ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Venüs Terazi burcunda ilerlerken maddi durumunuzu olumlu etkileyecek iş fırsatları ile karşılaşabilirsiniz. Bütçeniz ek gelirlerle rahatlayabilir ve siz zevkleriniz için daha fazla harcama yapabilirsiniz. Sanat, estetik, güzellik, bayanlara yönelik işlerden gelir elde etmeniz mümkün.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Venüs burcunuzda ilerlerken her zamankinden daha güzel ve çekici olabilirsiniz. Aşk, sosyal yaşam ve maddi konularda şanslısınız.Dış görünümünüzle daha fazla ilgilenebilir, estetik, güzellik, makyaj ile ilgili uygulamalar yaptırabilirsiniz.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Venüs Terazi burcunda ilerlerken gizli hayranlar, platonik aşklar daha fazla gündeminizde olabilir. Eş veya partnerinizle aranızdaki ruhsal uyum artabilir ve ilişkiniz güçlenebilir. En zor zamanlarınızda size yardım eden birilerinin olduğunu keşfedebilirsiniz.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Venüs Terazi burcunda ilerlerken 23 Ekim’e kadar sosyal hayatta daha fazla yer alabilir, çeşitli parti, davet ve organizasyonlara katılabilirsiniz. Keyifli ve  güzel kişilerle tanışabilir, elit çevrelere girebilirsiniz. Projelerinizde başarı şansınız yükselirken, kazançlarınızda artabilir.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Venüs Terazi burcunda ilerlerken kariyerinizde bayanlardan daha fazla destek görebileceğinizi işaret ediyor. Sanat, estetik, güzellik veya bayanlara yönelik işlerde başarı şansınız artabilir. Bu dönemde otorite kavramları ve üstlerle olan ilişkileriniz rahatlayabilir, çalışma ortamınızdaki konforunuz artabilir.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Venüs Terazi burcunda ilerlerken yurtdışı bağlantılı işler ve yabancılardan daha fazla destek görebilirsiniz.Tanışacağınız kişiler amaçlarınızı gerçekleştirebilmeniz için size önemli kapılar açabilirler. Bir seyahatte ya da eğitim ortamında tanışacağınız kişiyle ilişkiye girme yada işbirliği yapma olasılığınız artıyor. Bu kişi yabancı bir kültürden de olabilir.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Venüs Terazi burcunda ilerlerken başkalarıyla paylaştığınız maddi kaynaklar ve hisseli paralar ile ilgili şanslarla karşılaşabilirsiniz. Eş veya ortağınızın maddi durumu rahatlarken bunun size de faydası dokunabilir. Sağlık ve estetik amaçlı küçük operasyonlar başarıyla sonuçlanabilir.

Astrolog Demet BALTACI