BIST 9.492
DOLAR 32,49
EURO 34,76
ALTIN 2.488,75

Venüs Terazi burcuna geçiyor

Venüs 7 Kasım’a kadar Terazi burcunda ilerleyeceğinden aşk, sevgi, ilişkiler, işbirlikleri, sanat, güzellik, estetik, diplomasi ve adalet konularında daha duyarlı ve verimli bir dönemde olacağız.

Bugün 14 Ekim Cumartesi... Satürn günündeyiz...

Aslan burcundaki Ay güne güvenli ve yaratıcı enerjiler veriyor. Sosyal ve sanatsal kavramlar, eğlence, keyif, aşk ve flörtler ilgi alanımıza daha fazla girebilir.

İş ve özel ilişkilerimizde daha girişken ve hevesli olabiliriz. Yaratıcı ve canlı enerjiler ve yüksek motivasyon yaşamımıza daha fazla yenilik ve heyecan getirebilir.

Ay akşam saatlerinde Güneş ve Satürn ile de uyumlu görünüm yapacak. hava ve ateş elementlerinin desteği ile yaşam enerjimiz de yükselebilir. Sevdiklerimiz ve çocuklarımızla birlikte olabilir, keyifli, eğlenceli organizasyonlar yapabiliriz.

Venüs bugün Terazi burcuna geçecek. Venüs Terazi burcunda yönetici olduğu için çok güçlüdür ve kendi özelliklerini daha rahat ortaya çıkarabilir.

Venüs 7 Kasım’a kadar Terazi burcunda ilerleyeceğinden aşk, sevgi, ilişkiler, işbirlikleri, sanat, güzellik, estetik, diplomasi ve adalet konularında daha duyarlı ve verimli  bir dönemde olacağız.