BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,86
ALTIN 2.428,14

Venüs Oğlak burcuna geçiyor

Venüs 18 Ocak’a kadar Oğlak burcunda ilerleyecek. Bu dönemde ilişkiler, sosyal yaşam ve maddi konularda daha hırslı, ciddi ve tutucu tavırlar içerisinde olabiliriz.

Bugün 25 Aralık Pazartesi... Ay günündeyiz...

Balık burcundaki Ay sabah erken saatlerde Oğlak burcundaki Plüton ile uyumlu görünüm yapacak. Maddi manevi kendimizi güçlü ve güvende hissedebileceğimiz koşullar oluşabilir. Olgun kişilerin desteklerini daha rahat alabiliriz.

Ay 08:27’den itibaren boşlukta ilerleyecek. Gün boyunca yeni girişimler ve başlangıçlar yerine akışta kalıp rutin işlerle ilgilenebiliriz. Duygusal hassasiyetimiz yüksek olacağı için çevremize karşı daha duyarlı olabilir, çabuk etki altında kalabiliriz. Bu durum ruhsal iniş çıkışlara melankoliye neden olabilir. Zaman zaman yalnız kalıp iç dünyamıza yönelmek ruhsal dengemizi korumamıza yardım edebilir.

İlişklerden sorumlu gezegenimiz Venüs bugün Oğlak burcuna geçecek. Bu geçişin ardından Venüs Satürn ile de birleşecek. Venüs 18 Ocak’a kadar Oğlak burcunda ilerleyecek. Bu dönemde ilişkiler, sosyal yaşam ve maddi konularda daha hırslı, ciddi ve tutucu tavırlar içerisinde olabiliriz. Duygular yerine mantığımız, gelecek hedeflerimiz, kariyer planlarımız kuracağımız ilişkilerde de belirleyici olabilir.