BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Venüs Mars Uyumu ile İlişkilerimizde Keyifliyiz

Terazi burcundaki Venüs, Yay burcundaki Mars ile sextile açı yapacağı için sosyal ve karşı cinsle ilişkilerimiz daha keyifli ilerleyebilir.

Bugün 20 Ekim Pazartesi...Ay günündeyiz…

Ay Başak burcunda ilerlerken bugün günlük işlerimizle daha rahat ilgilenebiliriz. Detay ve analiz gerektiren çalışmalar, düzenlemeler yapabilir, süregelen işlerimizde pratik çözümler üretebiliriz.

Terazi burcundaki Venüs, Yay burcundaki Mars ile sextile açı yapacağı için sosyal ve karşı cinsle ilişkilerimiz daha keyifli ilerleyebilir.

Merkür Jüpiter ahenkli açısı yazılı, sözlü iletişim, sanat, medya, yayıncılık, seyahat ve hukuksal kavramlarda destekleyici olabilir. İyimser ve cömert yaklaşımlarla ilişkilerimizde denge ve uyumu bulabilir, süregelen anlaşmazlıkları giderebiliriz.

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Çevrenizin beklentileri bu dönem içerisinde yaşamınızda daha önemli hale gelebilir. Yakın ilişkilerinizde başarılı olacağınız bir dönemdesiniz. Alacağınız yeni teklifler ve olumlu mesajlar geleceğe daha iyimser bakmanıza yol açabilir. Cesur eylemlerde bulunabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Şansınızın yüksek olacağı bir gün geçirmeniz mümkündür. Güzel fırsatlar siz çaba göstermeden ayağınıza geliyormuş gibi görünebilir. Bunlar hazır yakınınızdayken değerlendirmeye bakın. Çalışma koşullarınız daha rahat ve keyifli hale gelebilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Değişikliği seven yönünüz güç kazanabilir ve ev ortamında değişikliklere gitmek isteyebilirsiniz. Evinizi paylaştığınız kişilerle aklınızdaki değişiklik planlarını tartışmak günün konusu olabilir. Orjinal ve yaratıcı fikirleriniz destek bulabilir ve gerekli araştırmaları yapmaya başlayabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Çevrenizdeki kişiler bugün sizi daha kolay anlayacaklardır. Bu nedenle, aklınızda dolaşan fikirleri onlara açmaktan çekinmeyin. Üzerinde çalıştığınız projelere yeni açılımlar getiren kişi haline gelmeniz mümkün olacaktır. Kazancınızı arttıracak yeni iş fırsatları ile karşılaşmanız mümkün.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Mülklerinizi oldukça iyi biçimde değerlendirme şansları yakalayabilirsiniz. Kararsız kalmadan bu fırsatları değerlendirmelisiniz. Bu konularla bağlantılı kısa bir sehayat yapabilirsiniz. Seyahat sırasında beklediğinizden daha fazla eğlenebilir, bir süredir görmediğiniz akrabalarınızla görüşebilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Kendinizi ifade etmekte zorlanmayacağınız bir gündesiniz. Bu nedenle düşüncelerinizi saklamayın. Paylaşacağınız fikirlerle birlikte, iş hayatınızda birçok şey değişim sürecine girebilir. Maddi konularda şanslısınız, gizli desteklerin yanısıra ortak ve partnerinizden de fayda sağlayabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Zihniniz içe dönük olsa da bugün sakin kalmanız zor görünüyor. Çevrenizin çok hareketleneceği ve değişik haberler duyabileceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlarınızın gün içerisinde küçük sürprizleri ve davetleri de olabilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Kariyer yaşamınızda başarılı ve keyifli bir gün geçirmeniz, maddi fırsatlarla karşılaşmanız mümkün. Bu durumu kutlamak için iş arkadaşlarınızla eğlenceli bir toplantı düzenleyebilirsiniz. Kendinize güveniniz ve iç huzurunuz artıyor; bu durum özel ilişkilerinize olumlu yansıyabilir.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Bu dönem içerisinde alacağınız bir eğitim, gelecekte iş hayatında da size artı puan kazandırabilir. Çevrenizin, özellikle de büyüklerinizin eğitimle ilgili yaratabileceği fırsatları değerlendirmeye çalışmalısınız.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

İş veya özel amaçlı hukuksal işlerinizle ilgilenebilir, avukat, danışman vb. kişilerle görüşebilirsiniz. Alacağınız fikirler önümüzdeki günlerdeki planlarınızı etkileyebilir. Maddi içerikli yeni işbirlikleri ve anlaşmalar yapmanız gündeme gelebilir. Bunları şu an inceleyin, son kararı vermek için biraz daha bekleyebilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Birkaç gündür sizi meşgul eden maddi konulardaki hareket planlarınızı bugün netleştirebilirsiniz. Alacağınız bir iş yatırımı, kredi, nafaka veya mirasın hukuksal süreçleri arzu ettiğiniz gibi ilerleyebilir. Geleceğinizi güvence altına alacak, maddi durumunuzu rahatlatacak hamleler yapabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Evlilikle ilgili olarak güzel bir döneme girdiniz. Eşinize ayıracak daha fazla vakit bulabilir, onun gönlünü yapabilirsiniz. Aranızdaki tensel çekim ve romantizmin yükselmesi unutulmaz anlar geçirmenizi sağlayabilir. Kariyer yaşamınızdaki mücadelelerde yakınlarınızdaki kişilerin yardımlarını her zamankinden fazla hissedebilirsiniz.

Astrolog Demet BALTACI