BIST 9.133
DOLAR 32,37
EURO 35,04
ALTIN 2.326,89

Venüs Kuzey Düğümde...Hak, Eşitlik, Adalet Arayışındayız

Terazi burcundaki Venüs Kuzey düğüm ile birleşirken, Güneş, Yay burcundaki Mars ile sextile açı yapacak.

Bugün 15 Ekim Çarşamba...Merkür günündeyiz…

Yengeç burcunda ilerleyen Ay son dördün fazında bazı girişimlerimiz ve planlarımızda sonuca odaklı eylemlerimizin artabileceğini ve farkındalıklar yaşayabileceğimizi işaret ediyor. Evimiz, ailemiz ve duygusal ihtiyaçlarımızla ilgili kavramlar ön planda olabilir. 

Terazi burcundaki Venüs Kuzey düğüm ile birleşirken, Güneş, Yay burcundaki Mars ile sextile açı yapacak.

İlişkiler, ortaklıklar, sanat, estetik, diplomasi, eşitlik, adalet, hukuksal konularda önemli adımlar atılabilir. Bu kavramlar toplumda çok göz önünde olabilir. Sosyal, iyimser, hevesli enerjilerle bu alanlarda girişimlerde bulunabilir, keyifli ilişkiler kurabiliriz.

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Aileyle ilgili konulara duygusal yaklaşabileceğiniz bir gündesiniz. Her zamankine göre daha kırılgan olabilirsiniz. Hemen alınmamalı, ilk önce insanların ne kastettiğinden emin olmalısınız. Bazı hukuksal işlerinizle ilgili gelişmeler hızlanabilir, haklı olduğunuz davaları kazanabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Gününüz iletişim açısından oldukça yoğun geçebilir. Yakın çevrenizden bir çok telefon almanız olasıdır. Bazı konular üzerinde tartışmaya başlarsanız açık fikirli olmanız gerekebilir. Bazı kronik sağlık problemlerinin tedavisi için girişimde bulunabilirsiniz. Sonuçlar hızlı ve memnun edici olabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Düşünceleriniz maddiyatla ilgili konular üzerinde yoğunlaşabilir. Birikimlerinizi değerlendirebileceğiniz bazı yatırım enstrümanları hakkında uzmanlara danışabilir, bilgi alabilirsiniz. Eş veya ortağınızdan destek ve cesarat alarak yeni girişimlerde bulunmanız mümkün.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

İlişkilerinizde inisiyatif sahibi olan kişi haline gelebilirsiniz. Ne hissettiğinizi ve ne istediğinizi bilmeniz, ilişkilerinizi yönlendirmek konusunda da bilinçli hareket etmenizi sağlayacaktır. Eviniz için düşündüğünüz bazı projeleri uygulamaya koyabilirsiniz. Dekorasyon ve tadilat gibi konular sizi bir süre meşgul edebilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Kardeşiniz veya yakın bir akrabanızla ilgili keyifli gelişmeler olabilir ve size haberleri gelebilir. Birlikte uzun konuşmalar yapabilir ve gelişmeleri yakından takip edebilirsiniz. Yakın bir zamanda keyifli kısa bir seyahat gündeme gelebilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Maddiyatla ilgili bazı hedeflerinize ve arzularınıza çok yaklaştığınızı hissedebilirsiniz. Ailenizin ve yakınlarınızın desteğini hissetmek sizi daha da güçlü kılıyor. Üzerinde çalıştığınız bir projenin sonuçlanması ve maddi gelirlerinizde artış olması mümkün.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Özel hayatınızda başkalarına karşı sahip olduğunuz yükümlülüklere öncelik vereceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Sorumlu  ve kararlı tavırlarınız üstlerinizin dikkatini çekebilir. Yeni  fırsatlar ve teklifler karşınıza çıkabilir. Otomobil alımı ve satımı ile ilgili hedefleriniz varsa uygun fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Yaşamınızı ve ilişkilerinizi gözden geçirip bazı gizli konuları farketmeniz mümkün. Bugün ufuklarınızı genişletmek isteyebilirsiniz. Çevrenizi daha farklı bir pencereden izlemeniz mümkündür. Bu, etrafınızda görmeniz gereken yeni şeyler olabileceği için size fayda sağlayacaktır.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Maddi konular öncelikleriniz arasında yer alabilir. Bir sosyal organizasyon veya grup çalışması için gerekli olan bütçe üzerinde incelemelerde bulunabilirsiniz. İnsiyatif almanız gereken konular olabilir. Arkadaşlarınız sizi destekleyeceği için daha rahat hareket edebilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Özel yaşamınızdaki bir gelişmeden dolayı destek isteyebilir ve insanlarla işbirliği yapabilirsiniz. Ortak hareket etmenin faydalarını kısa zamanda içerisinde göreceksiniz. İşbirliği yaptığınız bazı kişilerin gizli destekleri kariyer hayatınızda yeni imkanlar karşınıza çıkarabilir. Çalışma arkadaşlarınızla sosyal bir etkinlik düzenleyebilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Yurtdışı bağlantılı işleriniz ve ilişkilerinizde hızlı gelişmeler olabilir ve bir süredir sürüncemede kalan konular sonuçlanabilir. Olayları daha büyük pencereden değerlendirdiğiniz takdirde ihtiyacınız olan yardım ve fırsatlar karşınıza çıkabilir. Ufkunuzu genişletin.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Birçok açıdan huzurlu bir gün geçirebilirsiniz. Özellikle aşk ilişkinizdeki uyum size büyük keyif verebilir. Çocuklarla sıcak iletişim de günün getireceği hoş etkiler arasında yer alabilir. Eşinizin veya partnerinizin maddi durumunda olumlu gelişmeler olabileceği gibi, alacağınız maddi destekle bir borcunuzu da kapatabilirsiniz.

Astrolog Demet BALTACI