BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.309,13

Venüs Jüpiter kavuşumu şans dağıtıyor

Finansal işler, hisseli paralar, sigorta, miras, prim, ikramiye, kredi gibi maddi konular, okült kavramlar, ruhsal gelişim, şifa, arınma, psikanaliz, aşk, tutku, cinsellik gibi alanlarda verimli ve bereketli bir dönemdeyiz.

Bugün 13 Kasım Pazartesi... Ay günündeyiz...

Başak burcunda ilerleyen Ay sabah saatlerinde Akrep burcundaki Güneş ile uyumlu görünüm yapacak. Duygu ve düşüncelerimiz arasında denge kurabileceğimiz bu saatlerde karşı cinsle ilişkilerimiz de verimli olabilir.

Bugün Venüs ve Jüpiter Akrep burcunda birleşecek. Gökyüzünün iki şanslı gezegeninin kavuşumu Akrep burcunun temsil ettiği alanlarda şans ve bereket yaratabilir.

Finansal işler, hisseli paralar, sigorta, miras, prim, ikramiye, kredi gibi maddi konular, okült kavramlar, ruhsal gelişim, şifa, arınma, psikanaliz, aşk, tutku, cinsellik gibi alanlarda verimli ve bereketli bir dönemdeyiz. Ancak aşırı özgüven ve iyimserlik abartılı beklentili ve davranışlara neden olabilir, buna dikkat etmeliyiz.

Akşam saatlerinde Ay, Yay burcundaki Satürn ile dik açı yapacak ve 18:46’da boşluğa girecek.

Gece saatlerinde kendimizi yorgun ve karamsar hissedebiliriz. Biraz yalnız kalmak, dinlenmek, özel işlerimizle ilgilenmek doğru olabilir.