BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Venüs Jüpiter Karesi İle Kişisel Zevkleri Abartabiliriz...

Oğlak burcunda ilerleyen Ay güne kararlı ve ciddi enerjiler veriyor. Bugün duygularımızı baskı altında tutabilir, huzursuzluk hissedebiliriz.

Bugün 18 Mayıs Pazar...Güneş günündeyiz…

Oğlak burcunda ilerleyen Ay güne kararlı ve ciddi enerjiler veriyor. Bugün duygularımızı baskı altında tutabilir, huzursuzluk hissedebiliriz.

Ev ve aileye ait konular ve sorumluluklar ön plana çıkabilir. Yakınlarımızın ve ailemizin beklentileri zaman zaman bizi yorabilir.

Venüs Jüpiter arasında oluşacak kare açı kişisel zevk ve isteklerde aşırılık yaratabilir. Bugün iştahımız daha fazla olacağı için yeme içme konularında ve maddi harcamalarda abartılı davranışlarda bulunmamız mümkün.

İçsel huzursuzluğumuzu ve güvensizliğimizi bu şekilde yatıştırmaya çalışabiliriz. Daha sakin ve dengeli olmaya özen göstermeliyiz. 

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Çevrenizdeki kişilerin hakkınızda ne düşündüğüne önem vereceksiniz. Bu nedenle onların istediği veya beğeneceği gibi davranmaya karar verebilirsiniz. Bu durum duygusal baskı yaratabilir. Bırakın onlar istediklerini düşünsünler, siz yine kendiniz olmaya devam edin.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Bugün karşınıza çıkacak gelişmeleri, rasyonel yaklaşımlar kullanarak değerlendirmeniz gerekli. Duygusal davranıp olan biteni istediğiniz gibi görme eğilimine girmeyin. Şartları iyi inceleyin ve gereken adımları atın.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Bugün kalabalık ortamlarda bulunursanız sizi heyecanlandıracak kişiler karşınıza çıkabilir. Tavırlarınız ve konuşmalarınız tanışacağınız kişileri etkileyebilir, siz de onlardan etkilenebilirsiniz. Önemli iş teklifleri almanız da mümkün görünüyor.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Bugün sevdiğiniz kişilerin beklentileri günlük  planlarınızı etkileyebilir. Karşınızdaki kişinin baskın tavırları karşısında zorlanabilirsiniz. Kişisel zevklerde ve iştahta aşırıya kaçabilirsiniz. Duygusal dengenizi korumaya çalışmalısınız.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Ailenizin beklentileri bugün artabilir ve yeni sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Kendinize bir program yapın ve vaktinizi uygun şekilde bölüştürün. Rahat hareket ederseniz, sorunsuz bir gün geçireceksiniz.
 

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Bir hayal alemine dalıp gitmeniz ve burada da son derece güzel bir gün geçirmeniz mümkündür. Yaratıcılığınız yükseleceği için hobileriniz ve sanatsal çalışmalara yönelebilirsiniz. Görev ve sorumlulukları biraz erteleyebilirsiniz.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Evinizle ilgili yeni konular gündeme gelebilir. Ailenizle bazı görüşmeler yapabilirsiniz. Bu görüşmelerde her şeyi yeterince açık şekilde ifade edin ve söylediklerinizin iyi anlaşıldığından da emin olun.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

İnsanlarla olan ilişkilerinizde yeni davranışlar sergileyebilirsiniz. Diğer günlerden farklı olarak oldukça neşeli ve hareketli olmanız mümkündür. Bakış açınızı değiştirecek yeni fikir ve önerilere açık olan yaklaşımlarınız arkadaşlarınızın hoşuna gidecektir.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Leziz yiyecekler bugün gözünüze çok cazip görünebilir ve sık sık atıştırıp öğünlerde ağır gıdalar almaya eğilim gösterebilirsiniz. İştahınızı kontrol etmeniz gerekebilir. Her zamanki beslenme alışkanlıklarınızı terk etmeyin.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Çevrenizdeki kişiler sert tepki vereceğinizden çekindikleri için sizden bazı şeyleri gizlemiş olabilirler. Bugün bunları fark edebilir ve bazı itiraflarla karşılaşabilirsiniz. Onlara kızmak yerine elinizde olan çözümleri uygulayın.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

İç dünyanız sizi bazı şeyleri yapmaya zorluyormuş gibi gelebilir. Önce kalbinizin söylediklerini tarafsız şekilde değerlendirin. Daha sonra da ani hamleler yapmadan, planlı şekilde hareket edin. Bugün duyacağınız haberler yeni fikirler verebilir.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Bugün sosyal aktiviteler için davetler alabilirsiniz. Bunları reddetmezseniz keyifli saatler geçirebilirsiniz. Ancak maddi harcamalarda ve yeme içme konularında aşırıya kaçmanız mümkün. Zevklerinize öncelik verebilir, düşünmeden hareket edebilirsiniz. Dengeli olmaya çalışmalısınız.

Sevgilerimle Astrolog 

Demet BALTACI