BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.414,35

Venüs Jüpiter İşbirliği Aşk ve İlişkilere Şans Veriyor

Sabah 02:31’de Ay, Yengeç burcuna geçecek. Gün boyu daha duygusal ve içe dönük enerjiler yakınlarımız ve ailemizle ilgili konuları ön planda tutabilir.

Bugün 14 Ekim Salı...Mars günündeyiz…

Sabah 02:31’de Ay, Yengeç burcuna geçecek. Gün boyu daha duygusal ve içe dönük enerjiler yakınlarımız ve ailemizle ilgili konuları ön planda tutabilir. Evimizde zaman geçirmek evle ilgilenmek isteyebiliriz. Kişisel güvenliğimiz konusunda hassas olmamız tedirgin bir ruh hali verebilir.

Öğle saatlerinden itibaren Terazi burcundaki Venüs ve Aslan burcundaki Jüpiter arasında oluşacak ahenkli görünüm sosyal ilişkilerimizde başarı ve şans verebilir. Yeni tanışmalar olabileceği gibi, arkadaşlarımız ve sevdiklerimizle keyifli paylaşımlar da yapabiliriz.

Sanatsal çalışmalar ve estetik ile ilgili ve uygulamalar için de gökyüzü destekleyici olacaktır.

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Aile çevrenizle iletişim içerisine girme ve yaşamınızdaki olayları onlarla paylaşma isteğinizde artış olacaktır. Tüm sevinçlerinizi ve üzüntülerinizi onlara açabilirsiniz. Hoşlandığınız kişiden sevgi dolu mesajlar almanız mümkün. Cesaretinizi toplayın ve bu şansı değerlendirin.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Yakın çevreniz içerisinde kabul ettiğiniz kişilerle olan ilişkilerinizle ilgili bazı noktalar üzerinde düşünebilirsiniz. Kırıldığınız bir yaklaşımla karşılaştıysanız, bunu dile getirmekten çekinmemelisiniz. Sevgi dolu hoşgörülü yaklaşımlar tüm sorunları giderebilir. İlk adımı siz atabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Sosyal faaliyetler içerisinde daha fazla yer alabileceğiniz bir dönemdesiniz. Aktiviteler size büyük keyif verse de harcamalarınızda da artışlara sebep olabilir. Bütçenizi hep göz önünde tutmaya özen göstermelisiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Kendinizi ifade etme isteğinizin artacağı bir gün geçirebilirsiniz. Zihninizden geçenleri kendinize saklamak ve dış çevredeki olaylara tepkisiz kalmak sizin için oldukça zor olabilir. Duygularınızı saklamayın. Bir yakınızdan çok beğeneceğiniz zevkli ve pahalı bir hediye alabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bazı gizli düşünceleriniz olabilir. İş hayatınızda yapmanız gereken hamleleri çeşitlendirebilir ve bunların olası sonuçlarını zihninizde tartarak aralarından bir seçim yapmaya çalışabilirsiniz. Yaratıcılığınız ve estetik zevkiniz çok yüksek. Yapacağınız konuşmalarda ve sunumlarda dikkat çekmeniz ve alkışlanmanız çok kolay.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Sosyal yaşamdaki kişilerle iletişimlerinizin daha da derinleşeceği bir gündesiniz. Eğlenmek veya dinlenmek için bulunduğunuz mekanlarda önemli konuşmalar yapabilir, ciddi noktalar üzerinde kafa yorabilirsiniz. Maddi getirisi yüksek bir anlaşma yapmanız veya projeye başlamanız mümkün.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Kendinizden yaşça büyük kişilerle önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Özel yaşamınızda yakın çevreniz olarak nitelendirdiğiniz kişilerin içinde bulunduğu şartların konu olabileceği bu konuşmalarda açık ifadeler kullanın. Arzu ettiğiniz sevgi ve saygıya ulaşabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Farklı konulara öncelik vermeye başlayabileceğiniz bir gündesiniz. Günün gelişmeleri, uğraştığınızdan daha farklı alanlara yönelmenizi sağlayabilir. Programın dışına çıkıp farklı noktalara odaklanabilirsiniz. Kariyer yaşamınızda bir bayandan gizli yardımlar almanız mümkün.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Banka ve kredi işlemleri ile ilgili karar süreçlerinde tek başınıza olmak istemeyebilir ve bazı görüşmeler yaparak öğütler alabilirsiniz. Uzmanlar size birkaç seçenek sunabilirler. Bir süredir görmediğiniz arkadaşlarınızla karşılaşmanız ve keyifli sohbetler yapmanız mümkün. Size maddi konularda yol gösterici de olabilirler.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün, boş vakitlerinizi eşinize ayırabilir ve sizden beklentilerine kulak verebilirsiniz. Sizinle paylaşmak isteyeceği önemli konular da olabilir ve bunlarla ilgili kendisine yol gösterebilirsiniz. Maddi bir sorununuzu alacağınız yardımlarla çözmeniz mümkün.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Konforunuzun ön planda olduğu bu dönem içerisinde, daha rahat bir yaşam sürmek için de orijinal değişiklikler yapma planlarınız olabilir. Yaşadığınız mekanlar için yeni mobilyalar ve estetik dekoratif ürünler alabilirsiniz. Hayal ettiğiniz otomobile ulaşmak için de şartlar daha müsait olabilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Sizi tekrar hobilerinize bol vakit ayırmaya itecek gelişmeler veya buna imkan verecek fırsatlar yakalayabilirsiniz. Kendiniz için daha fazla zaman harcamanızı sağlayacak şansı kaçırmayın. Günlük hayatınız içine biraz sanat ve estetik katmak ruh sağlığınıza da çok olumlu yansıyacaktır.

Astrolog Demet BALTACI