BIST 9.103
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.326,70

Venüs Jüpiter ile Buluşuyor...Şans Yanıbaşınızda Olabilir.

Ay 01:42’de İkizler burcuna geçecek. İletişimin yoğunlaştığı hareketli bir gün geçirebiliriz. Kısa seyahatler, yakın çevre ilişkileri, haber trafiği artabilir.

Bugün 18 Ağustos Pazartesi...Ay günündeyiz…

Ay 01:42’de İkizler burcuna geçecek. İletişimin yoğunlaştığı hareketli bir gün geçirebiliriz. Kısa seyahatler, yakın çevre ilişkileri, haber trafiği artabilir. Öğle saatlerinde Ay, Balık burcundaki Neptün ve Başak burcundaki Merkür ile kare açı yapacak.

Değişken düşünceler ve hayallerin arasında kaybolabilir ve ciddi konulara konsantre olmakta zorlanabiliriz. İletişimlerde karışıklık ve yanlışlıklar olması da mümkün. Akşam saatlerinden itibaren şartlar daha net olabilir.

Aslan burcunda bugün birleşecek Venüs ve Jüpiter çeşitli şans ve fırsatlar karşımıza çıkarabilir. Yeni tanışmalar yaşayabilir, aşk ve sosyal hayatımızda önemli fırsatlarla karşılaşabiliriz. Sanat, eğlence, hobiler, aşk, çocuklar ile ilgili konularda keyifli gelişmeler olabilir.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Bugününüzü evin dışında değerlendirmek isterseniz harcamalarınız konusunda dikkatli olun. Gezme, alışveriş, yemek ve sosyal faaliyetler derken bütçenizi zorlamamalısınız. Önceden bir harcama limiti belirleyebilirsiniz.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Bugün vaktinizi istediğiniz gibi değerlendirme şansınız olacak. Olasılıkla insanların arasında olmak isteyeceksiniz. Kendinizi ifade ediş biçimleriniz popülerliğinizi artıracaktır; sosyalleşmekten çekinmeyin.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Boş zamanlarınızın tümünü kendi başınıza, olasılıkla da evde geçirebilirsiniz. Eğer insanlarla iletişim kurarsanız onların sırlarına ortak olabilirsiniz. Bunlarla ilgili bazı çözüm önerileri getirmeniz de mümkündür.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Sosyal yaşamın ön planda yer alacağı bir gün geçirmeniz mümkündür. Sergi, konser, yemek gibi kalabalık aktiviteler içerisinde yer alabilirsiniz. Akşam saatlerinde görevlerinizle ilgili düşünceler içerisine girebilirsiniz.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Aile çevresine karşı sahip olduğunuz bazı görevleri bugün tamamlayarak rahatlayabilirsiniz. Bunları bir an önce bitirmeye çalışın ki günün geri kalanını istediğiniz gibi değerlendirebilin.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Bugünkü iletişimlerinizde yabancı kişiler ön plana çıkabilirler. Kendilerinden pek çok şey öğrenmenin yanında, düşünce ve yaklaşımlarından da etkilenebilirsiniz. İleriki günlerde içinizde değişimler gerçekleşebilir.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Karşı cinsle ilişkilerin yoğun olmaya devam edeceği bir gündesiniz. Sosyal hayatta bu kişilerle bir arada olmak size daha büyük keyif verebilir. Kısa süreli ilişkiler de bugün gündeme gelebilir.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Özel ilişkilerinizdeki iyileşme sayesinde daha rahat ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz. İletişimlerdeki nezaket, iç dünyanızı yakınlarınıza açmanızı kolaylaştırabilir. Sosyal statünüzü etkileyecek önemli tanışmalar yaşayabilirsiniz.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Bugün rahat ve konforlu olma isteğiniz yoğunlaşacaktır. Bu istek içerisinde günlük hayatınızı rahatlatacak detaylarla ilgilenebilirsiniz. Kişisel bakım ve sağlık kürleri ilginizi çekebilir. Kıyafetlerinizi elden geçirebilir, ihtiyaç listesi hazırlayabilirsiniz.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Hayattan daha fazla keyif almanızı sağlayacak aktivitelerle ilgilenebilirsiniz. Aşk hayatınızdaki olumlu etkiler, farklı ve yaratıcı dışavurumlarınızla da desteklenecektir. Bugün çok beğenileceksiniz.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Bugününüzü ev yaşamınızla ilgili konuları ele alarak geçirebilirsiniz. Aile içi ilişkilerle ilgili mevzulara odaklanmanın yanında, evinizle ilgili uygulamalarla da ilgilenmek ana konulardan olabilirler.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

İletişim kurma isteğinizin artacağı bir gündesiniz. Yakın evrenizdeki kişilerle paylaşımlarınız renkli ve keyifli olacaklardır. Sürpriz bir kısa gezi programı da karşınıza çıkabilir.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI