BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Venüs İkizler burcuna geçiyor

Çevremizdeki kişilerden daha fazla ilgi bekleyebiliriz. Dikkat çekmek için yapılan abartılı davranışlarla karşılaşmamız mümkün.

Bugün 24 Nisan Salı... Mars günündeyiz...

Aslan burcunda ilerleyen Ay sosyal ve sanatsal konulara ilgimizi arttırabilir.

Sabah saatlerinde Ay, Akrep burcundaki Jüpiter ile dik açı yapacak. Çevremizdeki kişilerden daha fazla ilgi bekleyebiliriz. Dikkat çekmek için yapılan abartılı davranışlarla karşılaşmamız mümkün.

Bugün Oğlak burcundaki Mars ve Akrep burcundaki Jüpiter arasında uyumlu bir görünüm var. Özellikle iş, kariyer ve para konularında arzu ve hedeflerimize odaklanmamız gerekli destekleri de almamız mümkün olabilir.

Öğleden sonraki saatlerde Aslan burcundaki Ay Uranüs ile üçgen görünüm yapacak. Heyecan ve motivasyonumuzun artacağı akşam saatlerinde günü hareketlendirecek hızlı gelişmeler de olabilir.

Ay gece 23:41’de Başak burcuna geçecek.

İlişkilerden sorumlu gezegenimiz Venüs bugün İkizler burcuna geçecek. Venüs 19 Mayıs’a kadar İkizler burcunda ilerleyecek. Bu dönemde ilişkilerde aşk ve tutkular yerini entellektüel paylaşımlara bırakabilir. Yakın çevremizdeki kişilerle bilgi alışverişinde bulunmak keyifli hale gelebilir. Eğitim, seyahat ve iletişim ile ilgili konularda çeşitli şanslar karşımıza çıkabilir ve bu alanlarda maddi kazançlar artabilir.