BIST 9.446
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.497,31

Venüs Balık Burcunda

Venüs 27 Ocak-20 Şubat aralığında Balık burcunda ilerleyecek.

Venüs 27 Ocak-20 Şubat aralığında Balık burcunda ilerleyecek. 

Venüs Balık burcunda yücelir ve kendine has özellikleri yaşamımıza daha güçlü bir şekilde yansıtır. Bu dönemde ilişkilerde romantizm ve duygusal beklentileri arttırırken, güzellik, estetik, sanat ve manevi kavramlarda daha verimli enerjiler verebilir.

Aşk ve sevgi ilişkilerinde Venüs aşırı idealist ve hayalci davranabilir. Bir ilişkiye kendini adamaya, feda etmeye, gerçekte var olmayan büyük aşklar beklemeye, platonik ilişkilere yatkındır. Maneviyat, ruhsallık, ilahi bir sevgi anlayışı söz konusudur. İlişkilerde ruhsal bütünleşme beklentisi, tensel arzuların önüne geçer. Sevgi, aşk ve sevgilinin çok yüceltilmesi kişinin kendi özdeğer kavramına zarar verebilir.

Venüs Balık burcunda yüksek bir yaratıcılık, ilham verebileceği için sanatsal çalışmalar için çok faydalıdır. Müzik, dans, resim, fotoğraf, sinema sektöründe yapılacak çalışmaları destekleyebilir.

Venüs Balık burcunda temsil ettiği maddi zenginliklerle ilgili de şanslar verebilir. Ancak Venüs burada parayı tutmakta ve değerlendirmekte zorlanabilir.

Venüs Balık burcunda ilerlerken 30 Ocak’ta Yay burcundaki Satürn ile kare açı yapacak. 

Sevgi ve ilişkilerde bazı sorumluluklarla yüzleşebiliriz ve kendimizi kısıtlanmış hissedebiliriz. Maddi engel ve sıkıntılar da ortaya çıkabilir. İlişkilerde ciddi davranmak, evlilik gibi uzun vadeli kalıcı adımlar atmak Satürn’ ün etkileri arasındadır. Maddi konularda da uzun vadeli kendimizi güvenceye alacak bir yapılandırma, tasarruf programı hazırlanabilir.

Değişken grup İkizler, Başak, Yay ve Balık burçlarının ilk dekanında doğanlar bu etkiyi daha fazla hissedebilirler.

Venüs 1 Şubat’ ta Balık burcundaki Neptün ile kavuşacak. 

Duyarlı, hassas, yaratıcı, ruhsal enerjilerin zirve yaptığı özel bir gün diyebiliriz. Sanat alanında ilham ve yaratıcılık üst boyutlara çıkabilir. Ruhsallık ve maneviyatta güçlü enerjilerin etkisi altında olacağız. Büyük vizyonlar üretebiliriz. Çevremize karşı daha duyarlı ve hassas olabileceğimiz için ihtiyacı olanlara yardım ve bağış yapabiliriz. Bayanlar Venüs’ün estetik değerlerini güzellik ile ilgili çalışmalarında  değerlendirebilirler.

8-9 Şubat aralığında Chiron ile kavuşacak olan Venüs, aynı zamanda Oğlak burcundaki Plüton ile sextile açı yapacak. Ruhsal ve bedensel sorunlarımızı çözmek, şifalanmak için güçlü destekler almamız mümkün. Yardım ve bağış yaparak evrene verdiklerimizin kat kat bize geri dönebileceği bir dönemde olacağız.

Balık ile birlikte diğer su grubu Akrep ve Yengeç burçları Venüs’ün enerjisinden 20 Şubat’a kadar verimli bir şekilde yararlanabilirler. Toprak grubu Boğa, Başak, Oğlak burçları da kendilerini daha keyifli ve şanslı hissedebilirler.

Burç yorumlarını öz burcunuzla birlikte yükselen burcunuza göre de takip ediniz…

KOÇ (21 Mart-20 Nisan)

Venüs Balık burcunda ilerlerken iş ve genel sağlığınız ile ilgili sorunlarınızı daha rahat çözebilirsiniz. Kişisel zevkler ve arzularınızda fantazi ve hayaller yoğunlaşabilir. Platonik ilişkiler, gizli hayranlar gündeme gelebilir. 

BOĞA (21 Nisan-21 Mayıs)

Venüs Balık burcunda ilerlerken sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla ilişkileriniz artabilir; organizasyon ve toplantılara katılabilirsiniz. Gelecekle ilgili projelerinizde sizi destekleyecek kişilerle tanışabilir, özel klüp ve derneklerde yer alabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs–21 Haziran) 

Venüs Balık burcunda ilerlerken iş ve kariyer yaşamınızda şartlarınız daha keyifli hale gelebilir ve küçük şanslarla karşılaşabilirsiniz. İş ortamınızda sosyal etkinlikler artarken, bayanlardan daha fazla destek alabilir, sanat, estetik, güzellik alanında çalışmalar yapabilirsiniz. 

YENGEÇ (22 Haziran-22 Temmuz)

Venüs Balık burcunda ilerlerken yurt dışı bağlantılı işleriniz, eğitim, hukuk ve seyahatler konusunda şanslarınız artabilir. Medya, yayıncılık, bilişim ile ilgili başarılı çalışmalar ortaya çıkabilir. Uzaklardaki arkadaş ve yakınlarınızla görüşebilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz–23 Ağustos)

Venüs Balık burcunda ilerlerken maddi alanlarda başkalarından fayda görebilir, kredi, borç, prim, ikramiye, nafaka vb. ek gelirler elde edebilirsiniz. Maddi sorunlarınızı çözmeniz daha kolay olabilir. 

BAŞAK (24 Ağustos-22 Eylül)

Venüs Balık burcunda ilerlerken ikili ilişkiler ve işbirlikleri alanında şanslar karşınıza çıkabilir. Nişan, evlilik, iş ortaklığı gibi konular gündeme gelebilir. Eş ve partnerinizden fayda görebilirsiniz; ilişkiniz daha keyifli hale gelebilir. 

TERAZİ (23 Eylül-23 Ekim)

Venüs Balık burcunda ilerlerken günlük yaşamınızı geçirdiğiniz ortamlarınızda konfor ve rahatınız artabilir. Giyim alışverişleri yapabilir, yaşadığınız yerleri güzelleştirebilirsiniz. Yanınızda çalışan kişilerden daha fazla yardım alabilirsiniz. 

AKREP (24 Ekim-22 Kasım )

Venüs Balık burcunda ilerlerken aşk yaşamınız canlanabilir, romantizm artabilir. Sosyal ortamlara ve eğlenceli faaliyetlere katılabilirsiniz. Sanat ve hobilerle ilgilenmek için uygun bir dönemdesiniz. Hamilelik, doğum ve çocuklarla ilgili şanslarınız var. 

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Venüs Balık burcunda ilerlerken eviniz, yuvanız, aileniz size daha fazla keyif verebilir. Evde aile toplantıları düzenleyebilir, ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Evi dekore etmek, güzelleştirmek isteyebilir, bazı alışverişler yapabilirsiniz. Emlak, mülk ile ilgili şanslarınız var. 

OĞLAK (21 Aralık–20 Ocak)

Venüs Balık burcunda ilerlerken yakın çevre ilişkileriniz güçlenebilir. Kızkardeş, bayan akrabalarla iletişimleriniz artabilir. Sanatsal yeteneklerinizi yazılı ve sözlü ifadelerinizde kullanabilirsiniz. Seyahat, eğitim, ticari konularda karşınıza fırsatlar çıkabilir. 

KOVA (21 Ocak–18 Şubat)

Venüs Balık burcunda ilerlerken maddi fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Gelir artışına imkan verecek iş fırsatları karşınıza çıkabilir. Yeteneklerinizden para kazanabilirsiniz. Güzellik, estetik, giyim, kuşam gibi harcamalarınız olabilir. 

BALIK (19 Şubat–20 Mart)

Venüs Balık burcunda ilerlerken kişisel cazibeniz artabilir ve sosyal ortamlarda daha fazla dikkat çekebilirsiniz. Güzellik, estetik, kişisel bakımınızla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Aşk, ilişkiler, iş ve para konularında şanslı bir dönemdesiniz. 

Astrolog Demet BALTACI