BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,91
ALTIN 2.441,09

Venüs Balık Burcuna Geçiyor...Romantizm Artıyor...

Bugün Venüs Kova burcunda ayrılarak Balık burcuna geçiş yapacak. Venüs güçlü olduğu Balık burcunda 4 Mayıs’a kadar kalacak.

Bugün 5 Nisan Cumartesi...Satürn günündeyiz…

İkizler burcunda ilerleyen Ay, iletişimin yoğun olacağı hareketli bir gün geçirmemize neden olabilir.

Sabah erken saatlerde Ay Mars üçgen açısı enerjimizi arttırırken, zihinsel olarak gerginlik de yaratabilir. Özel veya toplumsal kavramlarla ilgili bir çok haber duyabiliriz.

Ay öğleden sonra Merkür ile kare açı yapacak.İletişimlerde bazı sorunlar ve yanlış anlamalar da söz konusu  olabilir. Ay Merkür ile yaptığı açının ardından 15:55’de boşluğa girecek.

Günün geri kalan bölümünde boşlukta kalacak olan Ay gece 23:41’de Yengeç burcuna geçiş yapacak.

Bugün Venüs Kova burcunda ayrılarak Balık burcuna geçiş yapacak. Venüs güçlü olduğu Balık burcunda 4 Mayıs’a kadar kalacak. Bu süre içerisinde aşk, sevgi, ilişkiler, estetik, sanat ile ilgili kavramlarda daha duyarlı ve romantik yaklaşımlar olabilir.

Venüs Balık burcunda ay içerisinde Jüpiter ile olumlu görünüm yapacağı için özellikle Balık, Yengeç, Akrep burçlarını maddi manevi olumlu etkileyebilir, şanslar verebilir.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Gününüz oldukça keyifli ve neşeli bir hava içerisinde geçebilir. Bu etkilerin, yakın ilişkilerinizde, özellikle de aşk ilişkinizde karşınıza çıkması daha büyük bir olasılıktır. Gün içinde bazı tatlı sürprizlerle karşılaşmaya hazır olun.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Maddiyatın ön plana çıkacağı bir gün geçirebilirsiniz. Harcamalarınız genellikle ihtiyaçlar üzerinde yoğunlaşacaktır ama her şeyin gözünüze ihtiyaç gibi görünmesini de engellemeniz gerekebilir.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Bugünkü etkiler sayesinde ilgilenmeniz gereken konulara bile sadece kısaca bir süre odaklanıp ne yapılması gerektiğini tespit edebilirsiniz. Boş vaktiniz kalırsa, dinlenmeye çalışın.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Bugünlerde, kısa bir geziye gitme veya birkaç günlük de olsa tatil yapma planları kurabilirsiniz. Eğer bunları yapacak imkanınız yoksa, kendinize yeni ilgi alanları, hobiler bulun ve bunlara yönelin.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Parasal konularla alakalı hiç hesapta olmayan olaylarla karşılaşacağınız bir gün geçirmeniz mümkündür. Bunlar, sizi sıkan para sorunlarını gidermenize ve beklettiğiniz planlarınızı hayata geçirmenize yarayabilirler.
 

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Bugünkü etkiler sayesinde, başta aşk ilişkiniz veya evliliğiniz olmak üzere, birçok yaşam alanınızda çok olumlu bir dönemi başlatabilirsiniz. Bu dönem, oldukça güzel sürprizler getirebilir.
 

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Bugün, görevlerinize verdiğiniz önem çok daha fazla artabilir ve uzun saatleri bunlarla uğraşarak geçirebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerin görevlerinize verdiğiniz önemi görmeleri ve bu yüzden büyük memnuniyet duymaları da mümkündür.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Yakın ilişkilerinizle ilgili olarak son derece olumlu, hatta hoş bir heyecana kapılacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Neşeli, romantik anlar yaşamanız ihtimal dahilindedir. Ancak sevdikleriniz için harcama yaparken aşırıya kaçmayın.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Gününüz son derece romantik olabilir. Eğer bir ilişkiniz yoksa, saklandığınız köşeden çıkın ve kendinizi insanlara gösterin. Hoşlanacağınız insanları karşınıza getirecek etkiler alabilirsiniz; değerlendirmeye çalışın.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Bugününüzü, aniden verdiğiniz kararlar ile yapacağınız programlar şekillendirebilir. Bu kararlar, eğlenme veya dinlenme isteğinizi tatmin etmeye yönelik olabilirler. Ani bir gezi planı bile gündeme gelebilir.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Aşk hayatınızla alakalı olumlu gelişmeler yaşayacağınız bir gündesiniz. Partneriniz veya eşinizle ilk günlerde hissettiklerinizi tekrar hissedebilirsiniz. Sıradışı bir insan da ilginizi çekmeye başlayabilir.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Bugün, ev ortamınızda veya daha genel olarak tüm aile ilişkilerinizde son derece olumlu etkiler alabilir, tatmin edici iletişimler kurabilirsiniz. Aile bireyleriniz, sizi son derece mutlu edecek maddi nitelikli bir sürpriz de yapabilirler.

Sevgilerimle Astrolog 

Demet BALTACI