BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.325,79

Venüs Aslan Burcunda...Aşk Kapıyı Çalınca...

Bugün Venüs Aslan burcuna geçecek. Venüs 6 Eylül’e kadar Aslan burcunda ilerleyecek.

Bugün 12 Ağustos Salı...Mars günündeyiz…

Balık burcunda ilerleyen Ay duygusal ve hassas enerjilerle çevremize karşı daha duyarlı olmamızı sağlayabilir. Sezgilerimiz ve empati yeteneğimiz güçlenebilir. Yalnız kalmak, iç sesimizi dinlemek, hayal kurmak da bugün bize daha cazip gelebilir. Ay Balık burcundayken ayaklarımız daha hassas olabilir. Onlara özen gösterip, bakım yapabiliriz.

Ay 19:02’ de Satürn ile üçgen açı yapacak ve ardından boşluğa girecek.

Bugün Venüs Aslan burcuna geçecek. Venüs 6 Eylül’e kadar Aslan burcunda ilerleyecek. Bu süre içerisinde ilişkilerde aşk ve romantizm ihtiyacı artabilir. Daha sevecen, cömert, sıcak davranışlarla karşılaşabiliriz.

Sosyal hayatımız canlanabilir, eğlence ve partilere katılabiliriz. Venüs Aslan burcunda lüks, gösteriş ve konfora düşkün olacağı için abartılı harcamalar da söz konusu olabilir. Koç, Aslan, Yay, Kova, Terazi, İkizler burçları Venüs Aslan geçişinde maddi manevi önemli fırsatlarla karşılaşabilirler.Özellikle 18 Ağustos ve yakınları Venüs Jüpiter ile kavuştuğunda şanslar artabilir. Fırsatları değerlendirmeye çalışalım.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Bugün, en büyük isteğiniz yalnız bırakılmak olabilir. Sakin ev ortamınızda, son derece sessiz bir gün geçirmek, bugün için en iyi dinlenme planı olarak görünebilir. Bugünden itibaren Aslan burcunda ileryecek olan Venüs aşk ve çocuklar konusunda şanslarınızı arttırabilir.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Yakın dostlarınızla bir araya gelmeyi tasarlayacağınız bir günde olabilirsiniz. Kalabalık sosyal ortamlara dahil olmak ve büyük gruplarla faaliyetlerde bulunmak günün ana konuları olabilir. Bugünden itibaren Aslan burcunda ilerleyecek olan Venüs, ev ve aile ile ilgili şanslarınızı arttırabilir.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Görevlerinizin ve sorumluluklarınızın ağırlıklarını koyacakları bir gün geçirmeniz mümkündür. Ek olarak, hiç hesapta olmayan ekstra bir görevi de sırtlayabilirsiniz. Bunlara özel vakit ayırmanız gerekebilir. Bugünden itibaren Aslan burcunda ilerleyecek olan Venüs, eğitim, iletişim ve seyahatler ile ilgili şanslarınızı arttırabilir.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Bugün uzun bir yolculuk planı konuşmalarınız içerisinde yer alabilir. Bu yolculuğa gitmek istediğiniz kişiyle bir tarih belirleye çalışabilir, ulaşım ve organizasyon için güvenilir firmaları soruşturmaya başlayabilirsiniz. Bugünden itibaren Aslan burcunda ilerleyecek olan Venüs, maddi konularda şanslarınızı arttırabilir.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Çevrenize karşı çok duyarlı olabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Ancak; bu duyarlılığın aşırı hassasiyete dönüşmesini engelleyin. Duyarlılığınızı empatiyle destekleyin ve insanların ne istediklerini anlamaya çalışın. Bugünden itibaren Aslan burcunda ilerleyecek olan Venüs, maddi manevi şanslarınızı arttırabilir.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Yakın arkadaş ve akraba çevrenizdeki kişilerle kurduğunuz ikili ilişkilere daha fazla önem vermeye başlayabileceğiniz bir gündesiniz. Davranış ve yaklaşımları alttan almaya eğilimli olabilirsiniz. Bugünden itibaren Aslan burcunda ilerleyecek olan Venüs, gizli hayranlar ve yardımlarla karşılaştırabilir.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Bugün arkanıza yaslanıp keyfinize bakmak, sadece size keyif veren şeylerle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizin görünümünü değiştirmek veya daha değişik düzenlemeler yapmak da ana konular olabilirler. Bugünden itibaren Aslan burcunda ilerleyecek olan Venüs, sosyal hayatınızı canlandırabilir.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Bugün iç dünyanıza hükmeden, karışık duygularınız olabilir. Bunlar, gün içinde belli zamanlarda sizi motive edecek nitelik taşıyacaklardır. Yine de, dalgalanmalar nedeniyle gün sonunda yorgun hissedebilirsiniz. Bugünden itibaren Aslan burcunda ilerleyecek olan Venüs, kariyer yaşamınızda şanslar verebilir.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Bugün, tüm dikkatinizi eviniz ile ilgili gelişmeler veya aile içi ilişkilere yöneltebilirsiniz. Akrabalarınızı sosyal faaliyetlere davet edebilir, uzun saatlerinizi kendilerine ayırabilirsiniz. Bugünden itibaren Aslan burcunda ilerleyecek olan Venüs, eğitim, hukuk, yurtdışı ile ilgili şansları arttırabilir. 

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Bugün, iletişim ve haberleşmede yoğunluk olmasını bekleyebilirsiniz. Bu iletişim ve haberleşme trafiğinin arasında sürpriz duyumlar da alabilirsiniz. Bunlar sizi oldukça keyiflendireceklerdir. Bugünden itibaren Aslan burcunda ilerleyecek olan Venüs, maddi konularda daha falza destek verebilir.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Eğer bugün maddi konular üzerine eğilecekseniz, dürtülerinizi engellemek zorunda kalacaksınız. Maddi tutarsızlıklar ile sükunet içerisinde mücadele ederseniz, onları hızla ortadan kaldırabilirsiniz. Bugünden itibaren Aslan burcunda ilerleyecek olan Venüs, ilişkiler ve işbirliklerinde şanslar verebilir. 

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Bugün, normale oranla oldukça farklı olacağınız bir gün olabilir. Çok değişik hareket şekilleri benimseyip çevrenizi büyük ölçüde şaşırtabilirsiniz. Kısıtlanmaktan hoşlanmayan yönünüz, ortak yaşama yenilikler getirebilir. Bugünden itibaren Aslan burcunda ilerleyecek olan Venüs, iş yaşamınız ve sağlığınızla ilgili şanslar verebilir. 

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI