BIST 9.085
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,82

Venüs Aslan burcuna geçiyor

Venüs 10 Temmuz’a kadar Aslan burcunda olacak. Bu dönemde ilişkilerde aşk ve romantizm öne çıkarken, sanat, yaratıcılık, kişisel zevkler, hobiler,

Bugün 14 Haziran Perşembe... Jüpiter günündeyiz...

İkizler burcundaki Ay yeniay fazında. Sabah saatlerinde Ay boşlukta olacağı için herhangi bir konuya konsantre olmakta zorlanabiliriz. Farklı bir çok konuyla ilgilenmemiz mümkün. Çevremizdeki iletişim ve haber trafiği de artabilir.

Ay 10:20’de Yengeç burcuna geçecek. Önümüzdeki iki gün özel yaşamımız, ailemiz, evimiz ile ilgili konular daha fazla gündemimizde olabilir. Ay Uranüs olumlu açısı öğle saatlerinde para ve maddi güvenliğimiz ile ilgili yeni ve farklı açılımlar getirebilir.

Aşk ve güzellik gezegeni Venüs bugün Aslan burcuna geçecek. Venüs 10 Temmuz’a kadar Aslan burcunda olacak. Bu dönemde ilişkilerde aşk ve romantizm öne çıkarken, sanat, yaratıcılık, kişisel zevkler, hobiler, eğlence, oyun, lüks, konfor ve çocuklarla ilgili konularda daha verimli ve tatmin edici gelişmeler olabilir.

Öğleden sonraki saatlerde Ay Yengeç burcunda Merkür ile birleştiğinde zihnimiz içe dönük, duygusal ve geçmişin etkisinde kalabilir. Ailemiz, yakınlarımız, kişisel güvenliğimiz ile ilgili hassasiyetler artabilir.

Akşam saatlerinde ise Ay, Oğlak burcundaki Satürn ile karşıt açı yapacak. Görev ve sorumlulukların üzerimizdeki baskısı artarken, yalnız kalmak isteyebilir, tefekkür yapabiliriz.