BIST 9.670
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.494,38

Vatikan'a rahmet okutan FETÖ

Geçmişte ve günümüzde dünyayı kendi ekseninde tasarlayan, savaşlar çıkarıp yöneten güç merkezlerinden biridir Vatikan.

Dünyayı saran ağ Vatikan ve FETÖ,

Geçmişte ve günümüzde dünyayı kendi ekseninde tasarlayan, savaşlar çıkarıp yöneten güç merkezlerinden biridir Vatikan.

Bin kişilik nüfusu ile dünyanın en küçük yüzölçümüne sahip Vatikan Devleti'nin, en güçlüler arasında olmasının en büyük nedenlerinden biri "din" diğeri "tüccarlık".

"Dualar ve emirleri" yurt dışına satma konusunda marifetli olan Vatikan'ın, yerkürenin en kalabalık topluluklarını idare edip dünyanın en varlıklı devletlerinden biri olabilmesi, ticarette ve siyasette de ne denli derin ve güçlü olduğunun kanıtıdır.

Nazilerin para aklama işinden altınlarını İsviçre'de saklamaya, ünlü italyan mafya ailesi Gambino'nun eroin paralarını aklamaktan cinayetlere kadar uzanan ilişki ağları.

Rezervlerinde milyar dolarlar barındıran, asıl müşterilerinin din görevlileri, memurlar, cemaatler ve diplomatlar olmasına karşın ismi kurulduğundan beri skandallara karışan Vatikan Bankası'nın İtalyancadaki orjinal adı “Istituto per le Opere di Religione.”

Papalığın finanse edilmesi için 1942 yılında Papa 12. Pius tarafından kurulan Tanrı'nın bankası olarak da adlandırılan, dünyanın en gizli yapılarından olup adı bir çok kirli işlere karışmış bir oluşum.

Din ve tüccarlık,

Katolik Hristiyan dünyasının merkezi Vatikan'ın sahibi olduğu 200'den fazla gazete ve dergisi, 160 radyo istasyonu, 40'dan fazla TV kanalı bulunmakta.

Katoliklerden alınan kilise vergisi, aidatlar, bağışlar, şirket gelirleri, hisse senetleri, tahvil bono, bankacılık ve faiz gelirleri ve buna ek olarak basın yayından elde edilen reklam gelirleriyle de Vatikan'ın kasası doldurulmakta.

Vatikan, hristiyanlığı temsil eden kişileri, İsa'yı, Meryem'i, azizleri veya sembolleri "haç gibi" pazarlayarak ticari zekasını kanıtlamış ve kendi Tanrısını (İsa) ve dinini en iyi pazarlayan üst düzey bir şirket gibi çalıştığını net bir biçimde ortaya koymuş.

Vatikan'ın diğer gelirleri,

Katolik dünyasının merkezi olan Vatikan, "silah" ve uçak şirketleri dahil olmak üzere Shell, General Motors, Bethlehem Steel, General Electric gibi dünyanın önde gelen bir çok şirketinde hissedarıdır. Çeşitli ülkelerde sayısız gayrimenkulleri var. Birçok bankanın ortağı. Tekstil ve turizm sektörlerinde çok kazanç getiren yatırımları var. Benzer şekilde ayakkabı, yiyecek ve enerji ile inşaat sektörlerinde de kazançlı yatırımları ve ortaklıkları var.

Haram’ı helal kılan örgüt,

Vatandaşı olduğu ülkeye ve milletine kurşun sıkan vatan haini katil FETÖ, dolandırıcılığı kendine helal gören bazı özellikleri Vatikan'da ders niteliğinde anlatılıp öğretilebilinir.

İç dünyası şeytana tabii olan din görünümlü cinayet şebekesi FETÖ, siyasette ve özellikle de ticarette Vatikan'a rahmet okutacak cins den.

170 ülkede faaliyet gösteren okulları, şirketleri, görsel ve basılı medya kuruluşları, yurtları, işletmeleri, gayrimenkulleri, himmet ve haraç ile yaklaşık olarak 100 milyar dolarlara varacak bir servet edinen örgüt, bununla yetinmeyip kendilerine engel olacak kişi ve yapıları kumpas ve benzeri ahlaksız yollarla elimine etti.

İşlediği ve işlettiği cinayetler, kara para aklama, darbeye teşebbüs, HSYK'da mafyavari yapılanma, askerin, polisin, istihbaratın içine sızma, devletin na-mahrem noktalarına sızma, bilgi hırsızlığı, devletin gizli kayıtlarını illegal yollarla ele geçirip CİA, Mossad, BND, Mİ6 gibi yabancı istihbaratlara çıkar karşılığında satma, FETÖ’nün DNA’sını oluşturuyor.

Haksız kazancı kendilerine helal gören sosyopat ve şizofren yapı, ABD ve Kanada'da sistemi dolandırmaya, kendilerinden yada kendilerinden olmayan kişilerin kazançlarına haksız yere göz koymaya devam ediyor.

Para ve paranın verdiği güce tapan bazı FETÖ örgüt üyelerinin namus, din, ahlak, vatan anlayışları yoktur. Ahlaksız yaşam şekilleri; dolandırıcılık, iftira, kumpas ile kendilerinden yada kendilerinden olmayanları dolandırma kabiliyetleri sadece Türkiye'de değil ABD ve Kanada'da devam ediyor.

Özellikle New York ve çevresinde FETÖ terör örgütüne yürekten bağlı bazı militanların başkalarını dolandırarak açtıkları işletmelere, sözde terörist başının işletmesi diye yine kendi tabanında ki insanları ortaklık bahanesiyle dolandırdıkları biliniyor.

FETÖ terörist yapılanmasının bazı orta ve üst kısmına tabii olan şahıslar ABD ve Kanada gibi ülkelere sığınarak hayatlarını bir kaçak gibi sürdürmekte.

Türkiye'den kaçarken evlerini, arabalarını, arsalarını satıp giden bu kişiler, gittikleri ülkelerde iş ve hayat kurmaya çalışıyor. Durumu iyi olan, gayrimenkuller alarak yada bir işletme, restorant, kafe, market tarzı işletmeler açarak hayatlarına devam ediyor. Çoğu FETÖ mensubu Türkiye'de olduğu gibi kaçtıkları ülkelerdede birbirlerini yada ağlarına düşürdükleri insanları kolayca dolandırabiliyor.

ABD'nin çeşitli eyaletlerinde gayrimenkul dolandırıcılığından tutunda devletin olanak sağladığı charter okulları kullanılarak devletin hazinesinden alınan yardımları FETÖ' ye aktarımı, bunların ne denli dolandırıcı, gözü dönmüş bir yapı ve suç makinesi olduğunun kanıtıdır.