BIST 9.548
DOLAR 32,54
EURO 34,66
ALTIN 2.489,81
HABER /  MEDYA

Vatanım Sensin yeni sezon ne zaman başlayacak 32.bölüm fragmanı

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Vatanım Sensin yeni sezon ne zaman başlayacak 32.bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu hayranları tarafından merak ediliyor. Halit Ergenç Vatanım Sensin ne zaman başlayacak sorusuna müjdeli haber verdi.

Abone ol

Başrollerini Bergüzar Korel ile Halit Ergenç'in paylaştığı Vatanım Sensin yeni sezon başlama tarihi henüz belli olmadı. Vatanım Sensin 32.bölüm fragmanı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Dizinin başrol oyuncularından olan Halit Ergenç konuyla ilgili açıklama yaptı.

Hayranları tarafından özellikle perşembe günleri sık sık sorulan Vatanım Sensin dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak sorusuna Halit Ergenç yanıt verdi. Ergenç yaptığı açıklamada dizinin yakın tarihte başlayacağını duyurdu. Yakın zamanda yayına gireceğini söyleyen Ergenç, "Dizi bazı nedenlerden dolayı geç başladı. Hazırlıklar ancak tamamlandı. Yakın zamanda yayına girer" ifadelerini kullandı.

VATANIM SENSİN SEZON FİNALİ NELER OLMUŞTU?

Vasili'yi suçüstü yakalatan Cevdet, taarruzu kısa bir süreliğine geciktirmeyi başarır. Cevdet, zayiat olmadan zafer kazanılmayacağını söyler ve büyük bir karar verir. Yunan olduğunu öğrenen Ali Kemal, derin bir uçurumun kıyısında dolanır. Biri yıllarca oğlundan, diğeri ise kocasından ayrı düşmüş ve nihayetinde İzmir'i terk etmek zorunda kalan iki acılı kadın; Veronika ve Azize… Bir yol ayrımında sevdiklerine kavuşmayı bekler. İkisi de umduğundan başka bir şeyle karşılaşacaktır bu dönemeçte.