BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,73
ALTIN 2.439,07
HABER /  MEDYA

Vatanım Sensin 59. bölüm final fragmanı Cevdet kurtulabilecek mi?

Vatanım Sensin 59. yeni bölüm fragmanı şimdiden merak ediliyor. 7 Haziran Perşembe akşamı ekrana gelecek Vatanım Sensin dizisinin 59. yeni bölümünde neler olacak? Son bölümüyle büyük ilgi gören Vatanım Sensin 59. yeni bölüm fragmanı İnternethaber'de.

Abone ol

Kanal D'de perşembe akşamları ekrana gelen ve yayınlandığı gün reyting rekorları kıran Vatanım Sensin dizisi, son bölümüyle yine izleyicileri ekrana kilitlemeyi başardı. Herkes şimdiden Vatanım Sensin'in 59. yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladı.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?  Milli Mücadele'de en önemli dönemece girilmiştir. Kuvvacı olduğu ortaya çıkan Cevdet, konuşması için işkenceye maruz kalırken, hiç beklemediği bir anda can evinden vurulur. Karısı Azize de artık karşısındadır ve ona da işkence yapılmaktadır. Öfkeden deliye dönen Cevdet, Yunan Kumandanı Filippos'tan intikam alabilmek için kurtulmaya çalışır.

Cephede savaşlar giderek büyür ve Türk askerlerinin verdikleri onurlu mücadele, işgalci devletlere zor anlar yaşatır. Cephede savaşan Yakup, önemli yaralar alır ve yanında Yıldız, ona destek olmaktadır. Savaşın gidişatını değiştirebilecek isimlerden olan Leon, var gücüyle savaşmaya devam eder. Mustafa Kemal Paşa'nın emirleriyle hareket eden Türk Ordusu, savaştan galip çıkabilmek için büyük uğraş vermek zorunda kalacaktır.

İşte Vatanım Sensin 59. bölüm final fragmanı...

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?  Miralay Cevdet tutuklanıyor; Yunan Ordusu Kumandanı Filippos onu öldürecek kurşunu sıkmak için harekete geçiyor! İzmir'de verilen Milli Mücadele, giderek sertleşir. Kayıplar hızla artarken, vatansever Türk halkı büyük mücadeleler vermektedir. Mustafa Kemal Paşa'nın emirleri doğrultusunda verilen savaş, Türklerin gücünü bir kez daha gözler önüne serer. Yunan Ordusu içinde verdiği vazife son bulan Cevdet, Yunan askerleri tarafından tutuklanır. Filippos ile karşı karşıya gelen Cevdet, en önemli sınavını vermek üzeredir.

Öte yandan Filippos, oğlu Aleksi'nin öldüğünü öğrenir. Aleksi'den başka kimsesi olmayan Filippos, intikam ateşiyle ynaıp tutuşmaktadır. Leon ise gece yarısı sokakta karşı karşıya geldiği Azize'nin başına silah doğrultur. Azize, mücadelesinin sürdürürken ailesi için önemli kararlar vermek zorunda kalır.