BIST 9.136
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.326,22
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Üsküdar Üniversitesi'nde Dijital Bağımlılık masaya yatırılacak

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin düzenlediği 4. Uluslararası İletişim Günleri’nde Dijital Bağımlılık konusu irdelenecek.

Abone ol

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin düzenlediği 4. Uluslararası İletişim Günleri’nde Dijital Bağımlılık konusu irdelenecek.

27-28 Nisan 2017 tarihinde Üsküdar Üniversitesi Nermin Tarhan Konferans Salonunda getçekleşecek olan İletişim Günlerinin konu başlıkları "Dijital Medya Çağı ve Bağımlılık", "Dijital Bğımlılığın Psikolojik Boyutu", "Dijital Bağımlılığa Nörobilimsel Dokunuşlar", "Dijital Bağlılık mı Bağımlılık mı?", "Dijital Bağımlılık ve Etik" şeklinde belirlendi.

Prof. Dr. Nazife Güngör, Dr. Gerald Moore, Prof. Dr. Sevil Atasoy, Prof. Dr. Korkmaz Alemdar, Doç. Dr. Gül Eryılmaz, Yrd. Doç. Dr. Alptekin Çetin, Yrd. Doç. Dr. Cemal Onur Noyan, Psikolog Zeynep Başabak Nhais, Prof. Dr. Sinan Canan, Pelin Çift, Prof. Dr. Filiz Aydoğan, Doç. Dr. Deniz Yengin, Yrd. Doç.Dr. Ali Murat Kınık, Dr. Tacettin Ertuğurul, Sercan Çaldak, Prof. Dr. Süleyman İrvan, Doç. Dr. Zeynep Özarslan, Doç. Dr. Burak Özçetin, Doç. Dr. Gülüm Şener, Dr. Aslı Telli Aydemir gibi pek çok yerli ve yabancı akademisyen, medya profesyoneli ve uzman ismin katılacağı etkinlikte sosyal medya ve internetin nasıl bir bağımlılık yarattığı ve bunun toplumsal etkileri psiklolojik ve nörobilimsel analizlerle irdelenecek.

Etkinlik 28 Nisan Cuma günü Prof. Dr. Korkmaz Alemdar'ın "değerlendirme ve kapanış konuşması" sonrasında Akbank Kısa Filmler Festivali Ödüllü Filmler gösterimi ile son bulacak.