BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Uranüs etkili Terazi Yeniayı sürprizler getirebilir

Bugün 22:12’de Ay Güneş ile birleşecek ve 26° Terazi burcunda yeniay doğacak.

Bugün 19 Ekim Perşembe... Jüpiter günündeyiz...

Terazi burcundaki Ay yeniay fazında. Ay sabah saatlerinde Ay düğümleri ile uyumlu görünüm yapacak. Geçmiş ve gelecek ile ilgili konulara odaklanabilir, yeni hedeflerimize ulaşmak için geçmiş tecrübelerimizden faydalanabiliriz.

Öğleden sonraki saatlerde Ay, Yay burcundaki Satürn ile uyumlu görünüm yapacak. Bu saatlerde iş ve eğitim gibi hedeflerimize odaklanırken olgun ve tecrübeli kişilerin desteklerini de daha fazla alabiliriz.

Güneş ve Uranüs arasındaki karşıt açı akşam saatlerinde kesinleşecek. Güçlü değişim ve yenilenme enerjileriyle rutin ve alıştığımız kalıpları yıkarak yaşamımızda yeni başlangıçlar yapmak isteyebiliriz.

Gece 22:12’de Ay Güneş ile birleşecek ve 26° Terazi burcunda yeniay doğacak.

Terazi yeniayı ilişkiler, ortaklıklar, evlilik, sanat, estetik, güzellik, hukuk, adalet, diplomasi, siyaset, sosyal vicdan, rakipler, açık düşmanlıklar ile ilgili konulara dikkat çekiyor.

Önümüzdeki dönem bu alanlarda yeni girişimlerde bulunabilir, değişimler yaşayabiliriz. Terazi ve Koç başta olmak üzere öncü burçlar Yengeç ve Oğlak’ın son dekanında doğanlar bu yeniaydan birinci derece etki alabilirler. Bunun yanısıra öncü burçların 26 derece ve yakınlarında ( orb aralığı 4 derece alınabilir) kişisel gezegenlerimiz ve önemli noktalarımız varsa yeni ayın enerjilerini değerlendirebiliriz.

Horoskoplarımızda Terazi burcunun yer aldığı ev ve temsil ettiği yaşam alanlarımız yeniayın taze enerjilerinin ortaya çıkacağı yerler olacaktır.

Yeniay an haritasında Yengeç burcu yükselirken Güneş ve Ay horoskopun beşinci evinde birleşiyor. Çocuklar, gençler, eğitim, sosyal yaşam, sanat, spor, ünlü kişiler, aşk, eğlence, spekülatif piyasalar daha fazla gündem oluşturabilir.

Sanat ve siyaset camiasında işbirlikleri ve evlilik gibi konularda ilginç haberler duyabiliriz. Uranüs etkisi ani ayrılıklar ve kayıplar da gündeme getirebilir. Yönetici gezegen Venüs’ün de Terazi burcundaki yerleşimi bu kavramları daha fazla öne çıarabilir.

Uranüs Güneş ve Ay ile tam derece temas ettiği için yoğun stres ve heyecan hissedebiliriz. Uranüs Astrolojide yenilik, ileri görüşlülük, aydınlanma, düzenin bozulması, reformlar, devrim ve isyanlar, icatlar, bilim, teknoloji, elektrik, elektronik, elektromanyatik, uzay, astroloji, uçaklar, uranyum, nükleer enerji, nörolojik sistem, beyin, kazalar, yıldırım, depremleri yönetir.

Bireysel ve toplumsal alanlarda zaman zaman tansiyonun çok yükseleceği gerilimli bir dönemde olacağız. Bireysel olarak Uranüs’ün ilginç sürprizleri hayatımızı renklendirebilir ve sevindirebilir.