BIST 9.028
DOLAR 32,32
EURO 35,07
ALTIN 2.279,71
MEDYA

Ünlü oyuncu canlı yayında seyirciyi tokatladı!

Rus televizyonlarında yayınlanan bir programa konuk olarak katılan Ukraynalı aktris Evelina Visvaldovna Blyodans, bir sorusu üzerine sinirlerine hakim olamayarak canlı yayında seyirciyi tokatladı. İşte o anlar...

Tam adı Evelina Visvaldovna Blyodans olan Gitler kaput! ve Vozdushnye piraty yapımları ile tanınan Ukraynalı aktris, Rus televizyonlarında yayınlanan bir programa konuk olarak katıldı.

49 yaşında ki aktris tüp bebek tedavisi ile 3. çocuğunu dünyaya getirmeye hazırlanıyor. Hali hazırda bir çocuğu down sendromlu olan oyuncu, seyircilerden birinin “mantıklı” bir sorusu karşısında sinirlerine hakim olamadı.

Normalde 35-40 yaşından sonra çocuk sahibi olmasının önerilmediği bilinirken, “49 yaşında tüp bebek yöntemiyle hamile kalma sebebin nedir? Bunu yaparken ne düşündün? Başka bir hasta çocuk daha mı doğurmak istiyorsun?” diye soran seyircinin sorusu karşısında çılgına dönen Blyodans, konuğun yanına gidip defalarca tokatladı.

Adının Elena Lebedeva olduğu öğrenilen konuğu tokatlaması sonrasında stüdyoda bir anlık şaşkınlık yaşanırken, program yetkilileri araya girip oyuncuyu sakinleştirmeye çalıştı. Ukraynalı oyuncu sıralarda “Bana ne söylersen söyle ama çocuğumun adını ağzına alma” diye bağırıp durdu. İşte o anlar.

Sitene Ekle