BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.324,88
HABER /  MAGAZİN

Ünlü dizi yönetmeni üniversiteli kıza tecavüzden tutuklandı

Leyla İle Mecnun, Medcezir, Adını Feriha Koydum, Güllerin Savaşı ve Kanıt gibi ekranın en çok izlenen dizilerinin sanat yönetmeni olan Hakan Sur, üniversite öğrencisine tecavüz etmek suçundan tutuklandı. Olay dizi dünyasında deprem etkisi yarattı.

Abone ol

Ekranda fenomen olmuş, Leyla İle Mecnun, Medcezir, Adını Feriha Koydum, Güllerin Savaşı, Kanıt gibi dizilerin sanat yönetmenliğini yapan Hakan Sur, bir kadına tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı...

Üniversite öğrencisi 26 yaşındaki H.B.G., eski erkek arkadaşının asistanlığını yaptığı dizilerde sanat yönetmenliği yapan Hakan Sur ile geçen ay bir mekânda karşılaştı.

TELEFONUMUN ŞARJI BİTTİ BENİM EVE GİDELİM...

Aynı masada oturan ikili bir süre sohbet ettikten sonra Hakan Sur, H.B.G.’yi “Telefonumun şarjı bitti, evim yakın, bana gidelim, şarj ettikten sonra tekrar çıkarız” diyerek evine davet etti. Evde bir süre vakit geçirdiler. İddiaya göre daha sonra H.B.G.’ye cinsel saldırıda bulundu. H.B.G. hastaneden rapor alarak şikâyetçi oldu.

CİNSEL SALDIRIDAN TUTUKLANDI

Soruşturma kapsamında ifadesi alınan Hakan Sur, “Beşiktaş’ta eğlendik. Gece balkonda oturduk ve daha sonra ilişkiye girdik. Kendi rızasıyla oldu. Zaten benim boyumda, benden iri biri, zorla ilişkiye girmem mümkün değil” dedi. İfadesi alındıktan sonra savcılık tarafından tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edilen Sur ‘cinsel saldırı’ suçundan tutuklandı.

Ailene söylerim deyip tecavüz etti! Mahkeme şok etti

Antalya'da Rus turist polise kafa atınca komalık oldu