BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.409,07
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Ümit Özat'tan Ersun Yanal'a olay gönderme

Teknik direktör Ümit Özat, Fenerbahçe ile görüştükten sonra "Söz konusu Fenerbahçe ise gerisi teferruattır.'' diyen Ersun Yanal'a isim vermeden göndermelerde bulundu.

Abone ol

Teknik direktör Ümit Özat, resmi Twitter hesabından Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu krizi yorumlarken adı sarı-lacivertli kulüple anılan teknik direktör Ersun Yanal hakkında olay ifadeler kullandı.

Özat, "Kimse kendi kendine gelin güvey olmasın. Fenerbahçe'ye Allah'tan başka kimsenin gücü yetmez. Kırmızı kar yağarsa Fenerbahçe küme düşebilir diyorlar. Ben hiç kırmızı kart görmedim. Onun için hayal görmeyin. Mevzu Aziz Yıldırım, Ali Koç mevzusu değildir. Bir yönetim daha ilk senesinde 3. hocayı arıyorsa sorunu biraz daha farklı yerlerde aramaları lazım." dedi.

"PAZARLIK YAPANLAR DA DAHİLDİR"
Ümit Özat, şu ifadeleri kullandı; ''Gerçekleri de göz ardı etmemek lazım. Her teknik adam Fenerbahçe'yi çalıştırmak ister. Buna söz konusu Fenerbahçe diyerek, pazarlık yapanlar da dahildir. Ancak şunu unutmayın. Fenerbahçe'nin erken şampiyon olan kadrosu dağılmasaydı ondan sonra gelen hocalar da şampiyonluk yaşarlardı.''

''DAHA NE TAKLALAR ATACAKSIN''
''Güvercin takla atıyorsa gerisi teferruattır'' diyen Özat, ''Güvercin 3 aydır takla atıyor, daha çok takla atacak galiba. Daha neler yapıp neler diyeceksin, ne taklalar atacaksın güvercin gibisin.'' sözleri Ersun Yanal'a bir gönderme olarak yorumlandı.

ERSUN YANAL NE DEMİŞTİ?
"Evet, Fenerbahçe ile görüştüm." diyen tecrübeli teknik adam, şu sözlerle devam etmişti: "Söz konusu Fenerbahçe ise gerisi teferruattır. Herkesin bir takvimi var, önümüzdeki günler ne getirir göreceğiz .Bu meseleler halledilmeyecek meseleler değildir. Fenerbahçe'yi konuştuk. Başka ne konuşacağız. Fenerbahçe’nin konuşulduğu her yerde de diğer her şey teferruat ve ayrıntıdır. Süre olarak gerçekten bir zaman veremem. Sadece fikir alışverişinde bulunduk."