BIST 9.551
DOLAR 32,51
EURO 34,83
ALTIN 2.488,87

Ülkü Üstün PGS Hotelleri'nin Dehası

Sizlerle hasretle, gurbetle, buram buram toprak kokan bir sevdadır yaşamak diyerek buluşmanın heyecanı içerisindeyim. Bu heyecanın içerisinde ismini hep özletecek, güçlü bir yürek, deha bir beyin, yazmayı paylaşmayı tutkuyla hak eden, tatil dolu günlerin

Merhabalar,

Sizlerle hasretle, gurbetle, buram buram toprak kokan bir sevdadır yaşamak diyerek buluşmanın heyecanı içerisindeyim. Bu heyecanın içerisinde ismini hep özletecek, güçlü bir yürek, deha bir beyin, yazmayı paylaşmayı tutkuyla hak eden, tatil dolu günlerin mimarı bir isim var. Kalemimin ucunda derininde, dünyanın her yerinde. Bazı insanlar gerçekten ismi ve soy ismine yakışan bir şekilde yaşar, hayata bakar. Ülkü Üstün’de böyle ender bir kişilik. İsmi gibi Ülkü, soy ismi gibi Üstün…

                          

Yok artık diyecekler, Sen yapacaksın hiç durmayacaksın, Aldığın nefesi hakkıyla vereceksin.

Karınca gibi çalışan ekibinin en önünde,vizyonel bir otelcilik anlayışına sahip, hayır kelimesini kullanmayan, Pegas Yönetim Kurulu Üyesi PGS Hotellerinin lideri Ülkü Üstün;  kimse yapamıyorsa benim yapmam lazım diyerek başladığı her işi en doğru, en iyi, neticeye götüren, her şey yürekte saklıdır diyen ve yüreğinde sakladığı hazinesini dünyayla paylaşmasını bilen bir isim,  Alçak gönüllük ise en alçak gönüllülük...

  

Enlerin Adamı

Her otele bir Ülkü Üstün Lazım

Dünyada en değerli şey bilgidir.

İnsan okunacak en büyük kitaptır.

Para ucuz bir başarıdır.

Kaybedilen misafir, kaybedilen servettir.

Hangi birine bakıyım, hangi birini yapayım diye bir cümle kullanmadım.

Karşınıza çıkan ekranda heyecanla, tutkuyla izleyeceğiniz ekranın içerisine girmek isteyeceğiniz bir film gibi bir tatil anlayışını büyük bir hevesle ve istekle yaşatan bir otelcilik ruhuyla bir şeyi yönetmekse yönettiğinden daha çok bilen bir isim…

    

Kriz yönetmek tavla gibidir, risk yönetmek ise satranç.

Otelcilikte en önemli unsur öngörüdür.

5-15-25 de rakamdır, 7-14-21 de

Kitle turizmini yönetmek misafir profilinizin beklentilerini,tercihlerini bilip, sevgi, saygı  her şeyin temelinde insan faktörünün önemini bilmektir. İnsana yatırım yapıp doğru iş planlamaları yaparak uzun vadeli istikrar yakaladık. Taahhüt etmiş olduğumuz konseptin üzerinde servis ve hizmet sunuyoruz, başarımızın sırrı da burada yatıyor. 

   

Sadece Antalya’da 80 bin kişiye tatil yaptırıyoruz. Sonuç olarak hayat bir seyahattir ve bu seyahati oluşturan kesitleri iyi kurgularsanız güzelliklere ve unutulmazlıklara imza atarsınız. Hatıraları güçlü olanların, gidecekleri yollarda anlamlı olur.  Gününü kurtarmaya çalışanlar geleceğini kaybederler. Biz Türk turizminin dünya ölçeğinde operatörüyle, uçağıyla, otelleriyle örnek alınan kurumu olmak için sabırla, inatla, azimle, inançla bu cennet ülkeye layık olmak için ayağı yere sağlam basarak güçlü adımlarla yolumuzda ilerliyoruz hem de hiç durmadan.

  

Korku Kültürü Değil Bilgi Kültürü Gerekli

Bir misafirimize verdiğimiz değeri personelimize öğretmek bakış açılarımızı anlamalarını sağlamak isteriz. Otelimizde Konaklama yapan bir misafirimizin kazağını ülkesine uçmadan ona teslim etmek için gösterdiğimiz gayret misafirimize bakışımızı çalışanlarımızın da anlayışına yol göstermektir. Unutmayın ki en iyi otelci konuksever otelcidir…

  

Palmiyelerin üstünden denizin en mavisine,

PGS Hotellerinin her noktasında tatil ve gülen yüzler var

Ülkü Üstün,

Belboyundan komisine, kuaföründen animasyonuna kadar her personeline ismi ile hitabeden PGS ailesini motive eden,  insanı yüceltelim ki bizde yücelelim diyerek havada kalan konuşmalar yapmak yerine, söylediğini yapan, beğenmediğiniz hiçbir şeyi otelinize sokmayın diyerek büyük bir titizlikle adama göre değil işe göre adamla çalışan kendine özgün çalışan profili üreten bir yapıyla var olan bir işletme anlayışına sahip.

    

Analitik Zekasını, İnsani Duyarlılıklarla bütünleyen, “Bana on yıl öncesine döner misiniz deseler Bu imkanlarla hayır” derdim ama bu akılla üstüne basarak evet derdim. Zaman akıp geçiyor, durduramazsınız ama onu doğru kullanarak geçirebilirsiniz. Hayatta her vaktin, her buluşmanın bir anlamı var. Koca bir yılını tatil hayaliyle geçiren insanları hayal kırıklığına uğratmaya kimsenin hakkı yoktur. Otelcilikte karşılarken de, ağırlarken de, uğurlarken de en iyisini yaşatmanız gerekir. Sizin midenizden geçmeyen bir şeyi misafirinize de yedirmeyeceksiniz. Hiçbir şeyi bu da var mı var diye misafirinize sunmayacaksınız. Tatilde geçen zamanı güzelliklerle doldurmasını bileceksiniz.

   

İyi tatiller Türkiye

Dünyanın Tatil Merkezi PGS Hotellerinde

Anne, baba ve akrabalarınıza kan bağı ile bağlısınızdır ama öyle bir gönül bağı kurulmuş ki burada Ülkü Üstün adeta tüm çalışlarının babası. Ağabeyi, kardeşi olmuş onlar için hayaller kuracak kadar duyarlı.

Onlar benim fidanlarım dediği çalışanlarıyla çok değerli ferah, geniş apaydınlık bir tatil anlayışını PGS Hotellerinde yaşatıyorlar.

  

Liderler yaptıklarıyla iz bırakırlar, farklarıyla ölümsüzleşirler…

Ülkü Üstün; otelcilikte kalibrasyonunu magnum seviyeye taşıyarak PGS Hotellerinin değerlerini kendine özgü denklemlerle çözen köklerinin ismini; etik, adil, paylaşımcı, Bey dağının nemli ve verimli topraklarından Akdeniz’e uzanan her doğan güne, geceye ve yıldızlara ve paylaşmak adına ne varsa kalbinin güneşiyle dokunan gerçek bir lider.

Çözümsüz bir denklem yok onun için  konu; üretmek, değiştirmek, geliştirmek ve en iyisini yapmaksa, hiçbir şeyden çekinmeyen cesur, güçlü ve otoriter …

Koşulsuz misafir memnuniyetini kendisine ve ekibine hizmet şiarı edinmiş bu güzel insan yılların, yolların yorgunluğunu hatta sağlığından verdiği ödünü bile tatile gelen insanların evlerine dönerken gözlerindeki ışıltıyı veda etmenin hüznünü, sevincini büyük bir aile olmanın hissiyatını paylaşarak, yaşatarak unutuyor. Yıllara çalışarak meydan okuyor.” Ben hep 19 yaşındayım” diyerek gülümsüyor.

   

Sevgili misafirlerimiz ;

Hayatımızda en çok duymayı arzuladığımız kelimelerin başında gelen TATİL’inizi bizimle geçirmeniz den dolayı size teşekkür ederiz.

Ferah yaşam alanları, kaliteli hizmet anlayışı, bakımlı odaları, 7 gün 7 gece değişik aktiviteler ile hizmet etmekten büyük onur duyduğumuz siz değerli konuklarımızın memnuniyeti için var gücümüzle çalışıyoruz.

Sizlerden gelen şikayetlerin değerlendirilmesi, çözümü ve sonuçlandırılmasında “mevzuat şartlarına bağlılık, şeffaflık, objektiflik,  gizlilik, sürekli iyileştirme, çalışanlarımızın eğitimi ve çevreye saygı” ilkelerine sadık kalmak ile sizlerin memnuniyeti esas politikamızdır.

Hoş geldiniz!

İyi tatiller dileriz.

Sevdiklerinize güzel bir tatil hediyesi vermek istiyorsanız gönül rahatlığıyla PGS Hotellerini tercih edebilirsiniz.

  

Garantörü Ülkü Üstün’dür.

PGS Hotelcilik tarihine kanıt olması umudumla sizlerle paylaştığım bu yazının yatırımcısından çalışanlarına, birbirine böylesine kenetlenmiş ve inanmış, Ülkü Üstün önderliğindeki bu ekibin yaptıklarıyla örnek alınacağına canı gönülden inanıyorum ve bu ekibe neden veda etmeden döndüğümü anlatan bir buluşma yazısını paylaşmaktan büyük bir keyif duyuyorum.

Tatil tadında kalın.