BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,08
ALTIN 2.324,58
HABER /  MEDYA

Ufak Tefek Cinayetler 5.bölüm fragmanı çalan şarkı kime ait?

Ufak Tefek Cinayetler 5.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 21 Kasım 2017 Salı günü ekrana gelecek olan Ufak Tefek Cinayetler 5.yeni bölümde neler olacak? Ufak Tefek Cinayetler 5.bölüm fragmanı çalan şarkı kimin?

Abone ol

Star Tv'nin salı günleri ilgiyle izlenen dizisi Ufak Tefek Cinayetler ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Yarın ekrana gelecek olan Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümde neler olacak?

Ufak Tefek Cinayetler 5. bölüm fragmanında Merve'nin üzerinde oynanan oyunu fark etmesiyle birlikte Oya için sıkıntılı süreç başlamıştır. Oya'nın artık dost değil düşman olduğunu düşünen Merve, Ufak Tefek Cinayetler 5. yeni bölüm fragmanında planlarını kurgulamaktadır. Oya ise İstanbul'dan çıkıp dönmemek üzere İzmir'e gideceğini duyurmuştur. İşte, Ufak Tefek Cinayetler 5. yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşanan olaylar

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Merve, Oya’nın hayatla en güçlü bağı olan mesleğini elinden almaya kalkarak kendi sonunu hazırladı. Oya, çok öfkeli. Merve’nin bu hamlesine karşılık büyük bir patlama yaşayacak. Arzu ise, atağa geçiyor. Boşanma davası sürecinde Mehmet için zor günler başlıyor. 

Sarmaşık’ta soğuk savaş tüm acımasızlığıyla sürerken cepheler arası bir aşk yeşeriyor. Tam da Oya, büyük bir darbe almışken! Oya’nın Sarmaşık’ta kalması ve savaşmaya devam etmesi için en büyük sebep ne?

UFAK TEFEK CİNAYETLER 5.BÖLÜM ÇALAN ŞARKI KİMİN?

Ufak Tefek Cinayetler 5.yeni bölüm fragmanında çalan şarkı merak edilmeye başlandı. Sosyal medyada çok konuşulan şarkı Ceza'ya ait. Ceza'nın suspus adlı parçası Ufak Tefek Cinayetler 5.yeni bölümde yer alacak.