BIST 9.830
DOLAR 32,58
EURO 35,04
ALTIN 2.459,48
MEDYA

Ufak Tefek Cinayetler 32. yeni bölüm özel sahne

Ufak Tefek Cinayetler dizisi 32. yeni bölümünden çok özel bir sahne yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler 32. yeni bölümüyle 5 Haziran 2018 Salı akşamı Star'da olacak. Ufak Tefek Cinayetler'in bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Ufak Tefek Cinayetler 32. yeni bölümünden çok özel bir sahne yayınlandı; Ufak Tefek Cinayetler 32. yeni bölümüyle 5 Haziran 2018 Salı akşamı Star'da...

Ufak Tefek Cinayetler 29 Mayıs 2018 Salı akşamı yayınlanan 31. bölümünde: Sarmaşık sakinleri, o gün korkunç bir cinayete tanık olacaklarından habersiz bir şekilde Oya'nın partisine hazırlanıyorlar. Pelin, Merve’yi öldürmeyi kafaya koymuş durumda. Arzu ise Burcu’yu ortadan kaldırmadan gün yüzü görmeyeceğini anladı. Merve ise Oya'yla başka Elif'le başka bir kumpas kurdu, Ne tarafta olduğunu kendisinden başka kimse bilmiyor. Serhan bir yandan Mehmet bir yandan, olacakları engellemenin peşinde. Oya kendi tarafından harekete geçiyor, onun da bir hamlesi var şimdi. Ve parti başlıyor! Bakalım kim amacına ulaşacak ve bu partide öldürülen kim olacak? Şimdi baş komiser Kemal, Sarmaşık vakasını çözmeye her zamankinden daha yakınken, kimsenin aklına gelmeyen bir gelişme, bomba gibi düşüyor! Kemal şimdi çok başka bir yerde!

Sitene Ekle