BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 35,00
ALTIN 2.326,06
HABER /  MEDYA

Ufak Tefek Cinayetler 17.yeni bölümde neler olacak Oya Merve karşı karşıya

Ufak Tefek Cinayetler 17.yeni bölümü 20 Şubat akşamı saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak. Peki Ufak Tefek Cinayetler 17.yeni bölümde neler olacak? Pelin, Oya ve Serhan'ı yakalamıştı. Peki Ufak Tefek Cinayetler 18.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte yeni bölüm ve fragmanı hakkında detaylar.

Abone ol

Yeni entrikalara hazırsak Ufak Tefek Cinayetler bu akşam yeni bölümüyle saat 20.00'de Star TV'de! Birbirleriyle arkadaş gibi görünen, geçmişte birbirlerini çok yaralamış dört kadının hikayesinin anlatıldığı entrikalar dolu Ufak Tefek Cinayetler 17.yeni bölümünde neler olacak? Dizinin izleyenleri yeni bölü sabırsızlıkla bekliyor. Ufak Tefek Cinayetler 16.son bölüm Oya ve Serhan'ın yakalanması ile bitmişti. Yakalayan isim ise Pelin... Pelin'in yakalaması ise yine Pelin'in işine yarayacak. Oya büyük bir müttefik kazandı... Peki Ufak Tefek Cinayetler 17.yeni bölümde neler olacak gelin birlikte bakalım...

UFAK TEFEK CİNAYETLER 17.YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK; Sarmaşık'ta Merve Oya kapışması... İki değişik tür kadın, iki farklı hareket planı... Merve'nin Serhan'ı farklı, Oya'nınki farklı. Peki kim ona iyi geliyor? Serhan'ın kimi istediği belli ama Oya'nın düşmanı büyük! Savaşması lazım. Üstelik bu defa ciddi bir müttefiki var Oya'nın; Pelin!

Pelin, Merve'yi yok etmek için Serhan-Oya aşkına el atıyor! Olacak bu iş ve Merve bitecek! Bakalım ne hin planlar kuruyor Pelin...Bu arada Mehmet; Arzu ve Burcu arasında... Genç sevgilisinden kurtulup ailesine geri dönmek istiyor. Burcu'nun efsane hamlesine hazır olun!! Merve'den de dev bir plan geliyor bu bölüm. Hayran olmamak elde değil, Merve bu!

Ufak Tefek Cinayetler akıl oyunlarıyla dolu, entrikalı yeni bölümüyle Salı akşamı Star'da!...