BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.307,15

Türkiye turuna çıkıyoruz...

Dostlar... Bugünden itibaren Türkiye turuna çıkıyorum. Yaklaşık 20 il ve bazı büyük ilçelerde konferanslara katılacağım.

Dostlar... Bugünden itibaren Türkiye turuna çıkıyorum. Yaklaşık 20 il ve bazı büyük ilçelerde konferanslara katılacağım.

18 maddelik yeni anayasa değişiklik maddelerinin ülkeye ne katacağını, neler getireceğini dilim döndüğünce anlatmaya çalışacağım.

Bugüne kadar gittiğim illerde hayallerimin çok ötesinde bir ilgi gördüm. Bazı Kültür merkezlerinde, 5 ayrı salonu ayna anda dolduran binlerce insana, barkovizyon vasıtasıyla ulaştığım ortamlar oldu. 

Kişisel nedenlerden dolayı bir süredir ara vermek zorunda kalmıştım konferanslara...

Kocaeli'nin Gebze ilçesinden başlayacağız anlatmaya...

Sonrası uzun...

Zonguldak'tan Tekirdağ'a, Mersin'den Bitlis'e, Bodrum'dan Balıkesir'e, Kars'tan Şanlıurfa'ya, Osmaniye'den İzmir'e, Malatya'dan Ankara'ya varıncaya kadar her yeri karış karış dolaşacağım Allah nasip ederse...

Konferans davetleri her gün katlanarak artıyor. Adını saydığım şehirlere yenilerinin ekleneceğini tahmin ediyorum.

Nereye kadar gideceğim, neyle karşılaşacağım bundan sonra sadece Allah'a ayan!

Bazılarının aksine konferansları çok ama çok önemsiyorum.

Televizyonlarda ahkam kesmek, ezbere cümleler kurmak yerine, kafası karışık insanların sorularına birebir cevap vermek beni daha çok mutlu ediyor.

Televizyon programlarına çıkanların emeğini küçümsemiyorum, haşa! Asla böyle bir hadsizlik yapmam. Herkes kendi gücü ölçüsünde elbette ki elinden geleni yapıyor.

Türkiye şu sıralar ateşlere atılan hazreti İbrahim'e çok benziyor. Ve ülke davasına inanan herkes tam da bu noktada, o ateşe su taşımaya çalışan karınca gibi çalışıyor.

Allah bu yolda bizi mahçup etmesin yeter ki...

Televizyon demişken...

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sayın Mehmet Uçum şu sıralar benim favorim. Müthiş bir üslubu var. Yaşlısından gencine, eğitimsizinden enteline herkesin anlayacağı bir dil ile anlatıyor olan biteni... Bu sıralar ekranlarda daha çok yer alması gerekiyor. 

Dipnot: Hollanda'ya sakın ha kızmayalım. Aile Bakanımız Sayın Fatma Betül hanımefendi bir avuç Türk'e seslenecekti. Faşist yönetim sayesinde tüm dünyaya seslenmiş oldu. Bu müthiş kampanya için Hollanda'ya kızmak yerine teşekkür etmeliyiz!

Ayrıca, tavrı ve duruşuyla, "İyi ki böyle kadınlarımız var" dedirttiği için Fatma Betül hanımefendiye de sonsuz teşekkürler...