BIST 9.619
DOLAR 32,60
EURO 34,88
ALTIN 2.497,73
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Turkcell lifebox'a yedek rehber özelliği eklendi

Turkcell, bulut depolama servisi lifebox'a eklediği yeni özellikle telefon rehberindeki bilgilerin yedeklenmesine imkan tanıyor

Abone ol

Turkcell'in 4 milyondan fazla kullanıcısı olan bulut depolama servisi lifebox yeni bir özelliğe kavuştu. Böylece telefon rehberindeki bilgiler lifebox'a yedekleniyor ve rehberde yer alan bilgileri kaybetme derdi sona eriyor.

Şirket açıklamasına göre, Turkcell'in depolama servisi lifebox, Türkiye'nin en yaygın bulut çözümünü tüm operatör kullanıcılarına sunuyor. Fotoğraf, video ve görsellerin saklanmasını sağlayan lifebox, platformuna eklediği yeni özelliği sayesinde telefon rehberini de yedeklemeye imkan sağlıyor.

Rehber yedekleme özelliği kullanılarak rehberde kayıtlı olan numaraların silinme ihtimaline karşı önlem alınabiliyor.

Bünyesinde 800 milyon dijital içeriği barındıran lifebox'a eklenen rehber yedekleme özelliğiyle kullanıcılar, telefonlarındaki tüm rehberi bu saklama alanına yedekleyebiliyor ve buradaki tüm bilgileri diledikleri zaman telefona geri yükleyebiliyorlar. Ayrıca lifebox'a yükledikleri rehber bilgilerini webden görüntüleyip telefona ya da bilgisayara indirebiliyorlar.

Kullanıcıların deneyimlemesi için lifebox'ta uygulamayı indiren ve giriş yapan herkese aylık 5 GB saklama alanı hediye ediliyor. Bunun yanı sıra dileyen kullanıcılar için aylık 50 GB, 500 GB ve 2,5 TB saklama alanına sahip paketlerden de yararlanılabiliyor.