BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,78
ALTIN 2.501,53

Türk Mutfağından Anlamlı Ödül...

Osmanlı Mutfak Kültürü ve Tadım Günleri Gala Gecesinde The Marmara Antalya'da TAFED Prestij ödülleri sahiplerini buldu.

The Marmara Antalya Otelinde gerçekleşen Osmanlı Mutfak Kültürü ve Tadım Günleri Gala Gecesinde TAFED Prestij ödüllerinde %87 oy oranıyla almış olduğum bu ödül sizlerle paylaşınca anlamlı ve özel.

                     

Türkiye ve dünyanın dört bir yanından oylarınızla sonuna dek beni desteklediniz, biz olduk. Çok değerli ailem, dostlarım, kıymetli okuyucularım ve sevgili izleyicilerim bu ödül sizlerin. Türk mutfağının değerli şeflerine ayrıca teşekkür ederim.

 

The Marmara Antalya yiyecek içecek müdürü Serhat Tunç ve ekibi bu özel gecede konuklara ağırlama sanatının incelikleriyle ev sahipliği yaptı.

 

Ödül töreni açıklandıktan hemen sonra sizlerden gelen yoğun ilgi, destek ve kutlama tebrikleri beni son derece duygulandırmış ve mutlu etmiştir. Türk turizminin emektarları, değerli otel çalışanları, yöneticileri ve otel yönetim kurulu başkanlarına tüm kalbimle en samimi duygularımla şükranlarımı sunuyorum. Bu çetin yolda beni hiç yalnız bırakmayan internet medyası editörlerimiz, mesai arkadaşlarım, Atv Avrupa ekibi Hayatla Beraber Programı, KKTC Kanal T Televizyonu Cyprus Paparazzi Programı, Aral Grup ve Turkkey Dergisi, Klass Magazine, Moda Kreatörüm Nevin Alp Hanımefendiye,  Turizm Acentalarına ayrıca teşekkür ederim.