BIST 9.121
DOLAR 32,37
EURO 34,94
ALTIN 2.325,48
HABER /  GÜNCEL

Trabzon'daki kız kavgasında şok ifadeler

Trabzon'da üniversiteli kızların sosyal medyayı sallayan kavgasıyla ilgili tartışmalar büyüyor. Darp edilen Esra K. o gece yaşananları anlatırken, sağ çıkamayacaklarını düşündüklerini söyledi.

Abone ol

Trabzon'da sosyal medyayı sallayan kız kavgasıyla ilgili tarafların birbirlerine yönelik suçlamaları sürüyor. Evlerine sadece konuşmak için gittikleri zanlıların kendilerine şiddet uyguladıklarını söyleyen Esra K., olay gecesi içinde evden sağ çıkamayacağımızı düşündük diye konuştu.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) öğrencilerinin sosyal medyayı sallayan kavgayla ilgili yeni açıklama geldi. Ailelerin desteğiyle ayakta kalmaya çalıştıklarını söyleyen Esra K. olay günü sadece konuşmak için gittikleri evde, şiddete maruz kaldıklarını; zanlıların kendilerini elektro şok ve biber gazıyla etkisiz hale getirdiklerini söyledi. İşte Esra K.'nın anlatımıyla o gece yaşananlar:

"Twitter'da başlayan tartışma sonucu aramızdaki problemleri çözmek adına arkadaşım Kübra'nın uzun süredir tanıdığı Hasibe adı kişinin arkadaşlığına da güvenerek evlerine gittik. Yanımızda hiçbir suç aleti
getirmediğimizden ve hatta internette yayınlanan videodan da anlaşılacağı üzere eve girerken ayakkabı ve montumuzu çıkarmamızdan eve konuşma amacı ile gittiğimiz ortadadır.

Şüphelilerin ifadelerinde bahsettiği ve medyaya yansıyan üzerimize saldırdılar iddiaları asılsızdır. Kapının kapanmasının ardından sorgusuz sualsiz şiddete maruz kaldık. Kaçmayı denememize rağmen kapının kilitli olduğunu fark ettik. Elektro şok ve biber gazi ile etkisiz hale getirilip, cop ve demir cisim ile darp edildik. Bizimle birlikte eve gelen üçüncü kişi de telefonu alınarak odaya kilitlenmiştir. 

Olayın gelişme şeklinden de anlaşılacağı üzere şüphelilerin uyguladıkları alıkoyma ve şiddetin daha önceden canavarca bir hisle planlandığı aşikardır. Hatta zevk alarak uyguladıkları şiddet nedeniyle o evden sağ çıkamayacağımızı düşündük. Videodan da anlaşılacağı üzere "ölmediğine dua et" ifadesinden de şüphelilerin de düşüncesi bu olduğu açıktır.

Olaydan sonrada öğrendiğimiz üzere şüpheliler daha önceden de Trabzon'da birkaç kişiye benzer şekilde; şiddet, baskı ve şantaj uygulayıp şehri terk etmelerine neden olmuşlardır.

Olaydan sonra şüpheliler herhangi bir pişmanlık duymayıp, sistematik olarak adımıza sahte hesaplar açarak hakaretlerine devam etmektedirler. "