BIST 9.126
DOLAR 32,36
EURO 35,03
ALTIN 2.325,28
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Tofaş 2. Satış Akademisi için başvurular başladı

Tofaş, otomotiv sektöründe çalışmak isteyen gençlere yönelik planlanan ikinci "Satış Akademisi"ni hayata geçirecek.

Abone ol

Tofaş'tan yapılan açıklamaya göre, Tofaş’ın otomotiv dünyasını gençlere tanıtarak, potansiyellerini ortaya koymalarını hedeflediği “Satış Akademisi” programına katılım süreci başladı.

Kariyerine otomotiv sektöründen başlamak ve satışın tüm yönlerini uzmanlarından öğrenmek isteyen gençlere yönelik tasarlanan akademi, üç haftalık bir eğitim programını kapsayacak. 

Mart ayı sonuna kadar başvuru yapan gençler arasından seçilecek katılımcılar, Koç Üniversitesi ve Tofaş Akademi iş birliği ile geliştirilen eğitim programının ardından, Türkiye genelindeki Fiat bayilerinde, iki ay süre ile çalışarak deneyim kazanacak. Koç Üniversitesi ve Tofaş Akademi iş birliği ile hazırlanan eğitim programını sunan Tofaş, stajını bitiren gençlerin tamamına Fiat bayilerinde istihdam sağlamayı da hedefliyor. 

Birincisi geçen yıl düzenlenen akademiye 8 bin 400 başvuru arasından seçilen 35 gencin eğitim ve stajını tamamlayarak iş hayatına başlamasının sağlandığı kaydedilen açıklamada, katılımcıların tüm konaklama ve eğitim masraflarının Vehbi Koç Vakfı'nın desteğiyle Tofaş tarafından karşılandığı bildirildi.

Adaylar, eğitim programıyla ilgili başvuru süreci ve ayrıntılı bilgilere "www.satis-akademisi.org" internet sitesinden ulaşabilecek.