BIST 9.142
DOLAR 32,38
EURO 35,03
ALTIN 2.326,97

Titiz ve mükemmeliyetçi olabiliriz

Maddi güvenliğimiz ile ilgili hızlı değişimler ve yenilikler yapmak isteyebiliriz.

Bugün 22 Mayıs Salı... Mars günündeyiz...

Güne Aslan burcunda ve boşlukta başlayan Ay sabah 05:02’de Başak burcuna geçecek. İlk dördün fazındaki Ay sabah erken saatlerde İkizler burcundaki Güneş ile dik açı yapacak.

Yeniayda oluşan fikirler ve girişimler şimdi ilk şeklini alıp kendini göstermeye başlayabilir. Duygu ve düşünecelerimiz arasında bazı çatışmalar yaşayabiliriz; bu durum karşı cinsle ilişkilerimize de yansıyabilir. Mükemmeliyetçi ve eleştirel tavırlar huzursuzluk yaratabilir.

Başak burcundaki Ay ve Boğa burcundaki Uranüs arasındaki üçgen açı iş ve parasal kazançlar için ilginç ve yaratıcı çözümlere imkan verebilir. Maddi güvenliğimiz ile ilgili hızlı değişimler ve yenilikler yapmak isteyebiliriz.

Öğle saatlerinde Ay, Yengeç burcundaki Venüs ile uyumlu görünümde olacak. Sosyal ilişkilerin daha rahat ilerleyeceği bu saatlerde çevremizdeki kadın figürlerden destek alabiliriz. Aile ortamlarında bulunmak da keyif ve huzur verebilir.

Akşam saatlerinde Ay Oğlak burcundaki Satürn ile üçgen görünüm yapacak. Çalışkan ve sağduyulu enerjilerle her türlü ciddi konuyla ilgilenebilir, somut sonuçlar alabiliriz.