BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.324,84
MEDYA

Thor: Ragnarok'tan Türkçe dublajlı nefes kesen fragman

2017 yılının merakla beklenen çizgi roman uyarlamaları listesinin üst sıralarında yer alan Thor: Ragnarok’tan ilk Türkçe dublajlı tanıtım fragmanı yayınlandı.

Marvel’ın yeni filmiyle ilgili yeni haberler gelmeye devam ediyor: 2016 yılının son çizgi roman uyarlaması olarak vizyona giren Doctor Strange filminin yıldızı Benedict Cumberbatch’in Doctor Strange rolüyle Thor: Ragnarok’ta yer alacağı, buna ek olarak da Mark Ruffalo’nun canlandırdığı Hulk karakterinin hikayede önemli bir rol üstleneceği en son gelen haberler arasındaydı.

Taiti Waititi’nin yöneteceği, başrolde yine Chris Hemsworth’u izleyeceğimiz Thor filminde Idris Elba, Anthony Hopkins, Cate Blanchett ve Tom Hiddleston gibi isimleri de görme fırsatı elde edeceğiz.

Filmde, Thor’u, evrenin uzak bir köşesinde çekicinden mahrum yalnızlığa terk edilmiş göreceğiz ancak süper kahramanımızın amacı çok geç olmadan Asgard’a gidip Ragnarok’u durdurmak olacaktır. Kahramanımızı, Ragnarok dışında yeni bir bela daha beklemektedir, acımazsız Hela. Ancak her şeyden öte Thor’un bir başka Avenger karşısında, dostu Hulk karşısında hayatta kalmayı başarması gerekmektedir. Zira Thor ve Hulk’ı ölümcül bir gladyatör yarışında birbirlerine karşı savaşırken izleyeme fırsatı da elde edeceğiz.

 Thor: Ragnarok, 3 Kasım 2017’de vizyona girecek.

Sitene Ekle