BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Terazi Burcundaki Gezegenlerle İlişkiler Gözlem Altında

Gün boyu Aslan burcunda ilerleyecek olan Ay yaratıcı ve özgüvenli enerjilerle dışa dönük hareketli bir gün geçirmemize imkan verebilir.

Bugün 17 Ekim Cuma...Venüs günündeyiz…

Gün boyu Aslan burcunda ilerleyecek olan Ay yaratıcı ve özgüvenli enerjilerle dışa dönük hareketli bir gün geçirmemize imkan verebilir. Bugün kişisel olarak daha fazla ön planda olabilir; iş veya özel hayatımızda yeteneklerimizi gösterebiliriz. Aşk, çocuklar, hobiler, eğlence ve organizasyonlar için uygun bir gündeyiz. 

Terazi burcunda ilerleyen Güneş, Venüs, Merkür birleşimi estetik ve sanatsal değerleri ön plana çıkarırken, bu alanda başarılı ve verimli uygulamalar da yapılabilir. İlişkiler ve ortaklıklar ile ilgili fırsatlar karşımıza çıkabilir. Teklif alabilir, ilişkilerimizle ilgili kararlar verebiliriz. İlişkilerdeki bazı sorunları gözden geçirip; konuşup, anlaşmak, denge ve uyum sağlamak da mümkün.

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Sevgi ilişkilerinin ön planda olacağı bir gündesiniz. Aşk hayatınızdaki düzelmeler, diğer alanlarda da olumlu yaklaşımları tetikleyebilir. Bazı uzmanlardan danışmanlık almanız mümkün. Geleceğinizi etkileyecek işbirlikleri ve anlaşmalar söz konusu olabileceği gibi partnerinizle ilişkinizin geleceği hakkında önemli kararlar verebilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Ailenizle ilgili gelişmeler günün ana konuları arasında yer alacaklardır. Bir akrabanın hayatında gerçekleştireceği ilerleme, akşam saatlerindeki bir kutlamanın konusu olabilir. İş yaşamınızda sözleşmeli ilişkiler ve hukuksal konularda görüşmeler hızlanabilir. Sağlığınızla ilgili olumlu gelişmeler gündemde.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Çevrenizdeki kişilerle iletişimlerin güçleneceği bugün, yakın arkadaş çevrenizdeki kişilerle iyi vakit geçirmenizi sağlayabilir. Sosyal yaşama zaman ayırmaya çalışın. Romantik karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Sanatsal çalışmalar yapabilir, hobilerinizi geliştirmek için eğitim alabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Birikimlerinizi ya da size ait mülkleri daha iyi bir şekilde değerlendirmenize yarayabilecek bir yöntemden kısa bir sohbet esnasında haberdar olabilirsiniz. Aile üyeleriniz ile ilgili sevindirici gelişmeler olması mümkün. Bir gayri menkul ya da miras ile bağlantılı hukuksal bir sorun çözümlenebilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Zihninizin hızlı çalıştığı kendinizi iyi ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Çevrenizdeki kişiler size birçok sorununu açabilirler. Onlara danışmanlık yapabilir, yol gösterebilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşler, akrabalar ile ilgili keyifli gelişmeler mutluluk verebilir. Bir kutlama ve sosyal etkinlik için kısa veya uzun seyahate çıkabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Maddi konularla ilgili toplantılar ve bazı anlaşmalar gündeme gelebilir. Sanat, estetik, güzellik, halkla ilişkiler, danışmanlık ve hukuksal konulardaki çalışmalarınızda fırsatlar karşınıza çıkabilir. Otomobil veya değerli bir eşya alımı için uygun imkanlarla karşılaşabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Sosyal yönünüzün ön planda olması, bugün iletişim isteğinizi üst seviyede tutacaktır. Sosyal ortamlarda eğlenmek için de planlar yapabilir, insanları çeşitli faaliyetlere davet edebilirsiniz. Son derece çekici ve karizmatik olabilirsiniz. Bugün konuştuğunuz kişileri etkileyebilir, istediğiniz konularda ikna edebilirsiniz. İş veya özel amaçlı seyahate çıkmanız mümkün.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Yakın çevrenizden veya akrabalarınızdan destek talepleri gelebilir. Bu desteği, maddi imkanlarınızdan daha çok kişisel niteliklerinizi ön plana çıkararak vermeniz gerekebilir. İşbirliklerinden gizli veya açık fayda görebilir, kariyerinizde keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Zevkler için fazla para harcamanız mümkün.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Bugün değişik kişilerle sıkı bir etkileşim içerisinde olabilirsiniz. Bu durum size büyük tatmin verecektir. Yeni şeyler öğrenebilir, durumlara farklı açılardan bakabilirsiniz.  Yurtdışı bağlantılı işler veya eğitim ile ilgili konularda anlaşma ve sözleşmeler gündeme gelebilir. Bununla bağlantılı olarak yakın bir zamanda seyahate çıkabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

İşbirliği yaptığınız kişilerle ortaklaşa kullandığınız kaynaklarla ilgili artık bir takım kararlar verme zamanı gelmiş olabilir. Kendileriyle uzun bir görüşme gerçekleştirip belirsizlikleri giderebilirsiniz. Kariyer yaşamınızda eski yarım kalmış bir projeyi tekrar gündeme alıp tamamlamanız mümkün. Uzman kişilerle görüşüp destek alabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

İnsanlarla iletişimlerinizin canlanacağı bugün, sevdiğiniz kişiyle ilişkinize de daha fazla renk katabilir. Bu kişiye vakit ayırırsanız günü en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Yurtdışı, eğitim, medya, yayıncılık ve hukuksal işlerinizde toplantı ve görüşmeler yapabilir, yarım kalmış işleri tamamlayabilirsiniz. Önemli bir işbirliği ve sözleşme yapmanız gündeme gelebilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

İnsanların sizden normalde bekledikleri eylemleri yerine getirmek konusunda isteksiz olabileceğiniz bir gündesiniz. Hisseli paralar, kredi, prim, nafaka, miras, sigorta vb. konularda uzmanlarla görüşebilir, aldığınız bilgiler doğrultusunda karar verebilirsiniz. Bu görüşmeler sağlık, estetik, güzellik ile ilgili yapılacak bir operasyonla ilgili de olabilir.

Astrolog Demet BALTACI