BIST 9.699
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.498,19
GÜNCEL

Terazi burcu 6-12 Şubat 2017 haftası yorumu

Terazi burcu 6-12 Şubat 2017 haftası; aşk, iş, para durumu nasıl?

Haftaya başlangıçta yurtdışı konuları, seyahatler, yabancılarla yapılan işler konuları gündeminizde olacak. İletişimi yoğun bir gün geçireceksiniz ve bu işler için bazı aramalar ve görüşmeler söz konusu olacak.

Salı günü ise daha çok kariyerinize odaklı bir gün olacak. İş görüşmeleri, kariyeriniz ile ilgili bazı güzel gelişmeler bu günlerde söz konusu.

Çarşamba günü kariyer konuları gündeminizde olmakla birlikte yapacağınız görüşmeler önem kazanacak. Bugün gergin etkiler içerecek ve bazı kişilerle karşı karşıya gelmek ve fikir çatışmaları yaşamak muhtemel olacak. Terazi burcunun en önemli özelliği ortayı bulabilmesi ve konuları tatlıya bağlayıp adaletli bir şekilde halletmesidir, yeteneklerinizi kullanın!

Perşembe günü Ay’ın Aslan burcuna geçmesi ile birlikte iş ve özel ilişkileriniz odak noktası oluyor. Arkadaş çevrenizle ilgili bazı gelişmeler, değişimler ve yenilenmeler kapıda olacak. Belki artık size faydası olmayan ve sizi aşağıya çeken kişilerin hayatınızdan çıkma zamanı gelmiştir?

Cuma günü arkadaşlarınızla ilgili konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çeşitli organizasyonlar, davetler ya da arkadaş doğum günü kutlamaları olabilir ve katılmamanız gerekebilir. Girdiğiniz ortamlarda kendinizi göstermeniz ve fark edilmeniz mümkün.

Cumartesi günü Ay tutulmasının etkisinde olacağımızdan biraz gergin olabilirsiniz. Kendinizi ön plana çıkarmak, içinizdeki gücü bulmak için sarsılmaya başlayacağımız günler olacak. Güç savaşlarına girmekten kaçının, bu enerjileri kendinizi keşfetmek ve güçlü yanlarınıza odaklanmak için kullanın.

Pazar günü ise daha içsel ve dinlenmeye odaklı bir gün olacak. Kendinizi dinleyip bazı kararlar alabilirsiniz. Rüyalarınız oldukça aktif olacak. Enerjinizi biraz düşük hissedebilirsiniz.

Sitene Ekle