BIST 9.530
DOLAR 32,52
EURO 34,87
ALTIN 2.485,27

Temiz İnternet tamam da...

Ateşler içinde, Başbakan Erdoğan"Ulusa Sesleniş"te dinledim. "Temiz İnternet" istiyor Başbakan... Bu konuda herkesi, her kesimi duyarlı olmaya çağırıyor.

Güzel...

Hiçbir şart aramaksızın, bu çağrının altına imzamı atıyorum.

Genel Yayın Yönetmenimiz Hacer Alkan'la konuştum, "Temiz İnternet" kampanyasına İnternethaber'in sınırsız destek vereceğini söyledi. Bu konuda İnternet Medyası Derneği Başkanı olarak, yönetim kurulundaki arkadaşlarımla konuşup, kampanyaya banner desteği önereceğim. Eğer önerim kabul edilirse, aynı anda yüze yakın sitede, Başbakan'ın "Temiz İnternet" kampanyasına destek gelecek.

Hem de müthiş bir destek!

Biz üzerimize düşeni yapacağız...

Ancak...

Bu kampanyayı başlatanlar, en başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da üzerine düşeni yapması gerekiyor.

Bakın, Ahmet Hakan Vakit yazarı Hasan Karakaya'nın Başbakan'ın gezisine katılmasını eleştiriyor. Haklı mı haksız mı bilemem. Ben Vakit'in gittiği yere, İnternet Medyası'ndan bir tek sitenin neden olmadığını soruyorum.

Tiraj mı burada kıstas?

Hergün 1 milyon 750 bin sayfa gösterimi olan İnternethaber'in tirajı sanırım Vakit'i de, diğer birkaç küçük gazeteyi de kat kat katlıyor. 350 bin tekil kişi giriyor İnternethaber'e.. Ve bu rakamları google veriyor. İsteyene istediği an bu istatistikleri açarım.

Tiraj değilse ne?

İnternet Medyası gerçeğini kabul etmenin zamanı çoktan geçti. Vergisini veren, çalışanının sigortasını yatıran çok sayıda İnternet sitesi var. Sadece İnternethaber'de 15 kişi çalışıyor. Bunlardan 8'i GAZETECİ... Ama gazeteci değiller şimdi.

Neden?

Çünkü bizi gazeteciden saymıyorlar!

Sözün özü şu:

"Temiz İnternet"e varız.. Peki siz gerçekten İnternet Medyası'nı kirletenleri ortadan kaldırmaya var mısınız?

"Evet" ise cevabınız, lütfen hakkımızı veriniz!

Temsil hakkımızı!