BIST 9.113
DOLAR 32,38
EURO 35,07
ALTIN 2.326,75

Tayyip Erdoğan FETÖ'nün yakasını bıraksaydı eğer...

"Aldandım" dediği için suçlanan Erdoğan, FETÖ'nün yakasını bıraksaydı eğer, bugün ne ben bu yazıyı yazabilirdim, ne de Metin bağırabilirdi avazı çıktığı kadar. AK Parti'nin de, FETÖ'nündevleşmesinde büyük rolünün olduğu inkâr edilemez!

TGRT ekranında, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin danışmanı Metin Özkan'la, aldanma/aldatma üzerine bir tartışmamız oldu. Metin, Tayyip Erdoğan'ın "aldandık" lafını ekranda çiğneyince, Alparslan Türkeş ile Fetullah Gülen'in geçmişteki birlikteliğini belgeleyen fotoğrafı önüne koydum usulca...

Google, eski birlikteliklerin bulunmasında yardım ve yataklık etti sağ olsun. Sadece Türkeş değil, hemen herkesin  fotoğrafı var Fetullah'la.. Çiller, Erbakan, Erdoğan, Demirel, Yazıcıoğlu, Ecevit... bir tek Mesut Yılmaz ve Baykal'la yok bir resmi.. Ya da Google doğru bilgiyi vermedi.

Türkeş'le sınırlı olmayan bir Fetullah Gülen albümü verecektim Metin'e. Türkiye'yi ele geçirmek için 40 yıl boyunca plân yapan FETÖ'nün bir virüs gibi, ülke idaresini elinde bulunduran herkese nasıl bulaştığını anlatacaktım konuşmama izin verseydi..  Türkeş-Gülen fotoğrafını görünce, Süleyman Özışık'ın deyişiyle kızın ateşe dokunmuşçasına fırladı yerinden. 

Türkeş ile Fetullah'ın geçmişteki birlikteliğini görünce çıldırdı!

Eli bağırdı...
Dili bağırdı...
Gözleri bağırdı... 
Az daha damarları patlayacaktı bağırtıdan... 

Tayyip Erdoğan aldanmasına rağmen, Türkiye'nin ve Türk insanının, FETÖ virüsünden kurtulması için, etkili ve etkin bir rol üstlendi. "Aldandım" dediği için suçlanan Erdoğan, FETÖ'nün yakasını bıraksaydı eğer, bugün ne ben bu yazıyı yazabilirdim, ne de Metin bağırabilirdi avazı çıktığı kadar. 

AK Parti'nin de, FETÖ'nün büyümesinde, gelişmesinde, hatta devleşmesinde büyük rolünün olduğu inkâr edilemez! 

"Birlikteydiler" doğru!
Ama sonsuza dek sürmedi bu birliktelik.  
40 yıl boyunca kendisini sinsi bir şekilde gizleyebilen FETÖ'yü çökerten de Tayyip Erdoğan ve AK Parti oldu... Bu örgütün 40 yıllık birikimini, FETÖ'yü desteklemekle suçlanan Tayyip Erdoğan yok etti. Türkiye'de ve dünyada, bunların itibarını yine Tayyip Erdoğan yerle yeksan etti. 17-25 Aralık öncesinde, 5 yıldızlı otellerde iftarlar yapan, dünyanın en lüks otellerinde Abant Platformu adı altında konferanslar düzenleyen, FETÖ'nün okullarını tanıtmak için akıl almaz harcamalar yapan bu sinsi örgütün faaliyetlerini Tayyip Erdoğan durdurdu. 

Susmadı arkadaş...
Susturamadık!

"FETÖ'yü besledi" dedikleri Tayyip Erdoğan'ın bu ülkenin kaderini değiştirdiğini dünya farketti, bizimkiler hâlâ direniyor. FETÖ ile mücadele konusunda, "sokağa çıkın" çağrısıyla Tayyip Erdoğan tarih olurken, Metin ve onun zihniyetindeki arkadaşlar, sıfır politika yol alıyorlar.. 

Yazık!

KILIÇDAROĞLU'NUN BOYNUNA İP ATAN KATİLLER...

Deniz Baykal, 2019'ü erkenden tedavüle sokunca, Kemal Bey'ın canı sıkıldı. Abdülkadir Selvi'ye söylediklerinden anladığımız, CHP lideri şimdiden "doğmamış bebeğe don biçmek" istemiyor. Demirel'in lafıyla, siyasetteki günlerin, saatlerin, dakikaların önemine değiniyor:

"Siyasette 24 saat çok uzun süredir..."

Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın üç dönem Cumhurbaşkanı olabilmek için 2029'da Meclis'i feshedeceğini söylüyordu. Aynı Kemal Kılıçdaroğlu, 2019'un şimdiden konuşulmasından duyduğu rahatsızlığı, merhum Demirel'in sözleriyle dile getiriyor. 

Demirel'i andık madem...
Bir sözünü daha hatırlayalım o halde...
Ne diyordu rahmetli?
"Dün dündür, bugün de bugün..."
Abdülkadir'in de 
(Selvi) yazdığı gibi, Kemal Bey, şu sıralar Demirel siyasetiyle pek ilgili.. Dün söylediğinin tam tersini söylüyor bugün.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun işi zor!

Referandum bitti...
Muhalifler bir kez daha ayakta.. 
Kılıçdaroğlu bir kuyunun dibinde sanki...
CHP'de hemen herkes kuyudaki Kılıçdaroğlu'nu kurtarmak yerine boynuna ip atıyor. Kemal Bey, boynuna ip atan katillerinden kurtulmak yerine, Tayyip Erdoğan'a saldırmak zorunda kalıyor. 

"CHP'nin içine Saray el attı" deyişi bu yüzden!
Tayyip Erdoğan'a yeniden saydırması bu yüzden!

Biriyle bir yola giriyor Kemal Bey...
O yol bitmeden, birlikte yürüdüğü kişi ya da kişiler bitiyor. 
Selin Böke mesela...
Bitti ve gitti...
Giderken eli boş gitmedi Selin Böke..
Kemal Bey'in liderliğinden bir parçayı da beraberinde götürdü. 

Vaktiyle yanlış duraklarda durmuş CHP'nin kaptanı. 
Yanlış insanları almış yanına...
Üzülüyor... 
Terk-i Kılıçdaroğlu yapanlar, kabahatli değilmiş gibi, Erdoğan'a sarıyor, yüzde 51'i "yalan örtüsü"nün altında saklıyor. 

Koşarak çürümeye giden bir siyaset yapıyor Kılıçdaroğlu... 

Kalbini temize çekse keşke!