BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,78
ALTIN 2.501,53
HABER /  ÇALIŞMA HAYATI

Taşerona kadro son başvuru tarihi ne zaman gerekli belgeler neler?

Taşeron işçilerin kadroya alınması için başvurular 2 Ocak tarihinde başladı. Binlerce taşeron işçi kadroya geçmek için başvuru yapmaya başladı. Peki taşeron işçilerin kadro başvuruları ne zaman bitecek? Taşeron işçiler kadro başvuru için hangi belgeleri götürecek?

Abone ol

Binlerce taşeron işçinin kadroya geçeceğinin açıklanmasının ardından başvurular 2 ocak tarihinde başladı. Taşeron işçiler nasıl başvuru yapacağını ve gerekli belgeleri merak ediyor. Peki taşeron işçilerin başvuru tarihi ne zaman bitecek? 

Taşeron işçilerde kadroya geçiş başvuruları devam ediyor. Kadroya geçme şartlarını taşıyan taşeron işçiler, günler öncesinden hazırladıkları evrakları, ilgili kurumlara götürerek başvurulara başladılar. 2 Ocak 2018 Salı günü başlayan taşeron işçilerin kadro başvuruları için son tarih nedir merak ediliyor. 2 Ocak'ta başlayan taşerona kadro başvuruları  11 Ocak'ta zorunlu olarak sona erecek. Başvurunun ardından süreç, "tespit komisyonu incelemesi ve hak sahiplerinin ilanı", "ilana itirazlar", "itirazların incelenmesi ve kesin listenin ilanı", "sınavın gerçekleştirilmesi", "sınav kuruluna itiraz", "itiraz incelemesi ve kesin listenin ilanı" şeklinde devam edecek. Hak sahipleri 2 Nisan geçmeden topluca işçi kadrolarına geçirilecek.

GÜVENLİK BAŞVURUSU FORMU DOLDURUYORLAR

Taşeron işçiler kadroya geçerken güvenlik başvurusu formunu dolduruyor. Güvenlik soruşturmasını geçen işçiler daha sonra sınava tabii tutuluyor. Güvenlik soruşturması ve arşiv soruşturması olmak üzere 2 farklı soruşturmaya tabii tutuluyor.