BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  ÇALIŞMA HAYATI

Taşeron işçilerle ilgili Erdoğan'dan yeni açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Atina yolculuğu öncesinde taşeron işçilerle ilgili açıklama yaptı. Taşeron işçilerle ilgili konuşan Erdoğan işçilerin meraklanmaması gerektiğini söyledi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Atina yolculuğu öncesinde taşeron işçilere seslendi. 2 gün önce taşeron işçilere kadro müjdesi veren Erdoğan, binlerce taşeron işçiye seslendi.

Ankara'da işçilere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bakanlarımız yoğun çalışmalar yaptı, en son birlikte bu çalışmaları değerlendirdik. Son olarak grup toplantımızda karar verdik. Allah mübarek etsin. 900 bin işçi bundan istifade ediyor. Artık benim sonun ne olacak diye bir şey yok. Yeter ki herkes kurallara uysun ve çalışmasını yapsın" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Taşeron işçi düzenlemesi" ile ilgili "Taşeron sorunu artık yoluna koyuldu. Atılacak adımlar planlandı, hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. 900 bin işçinin kadroya geçeceğini söyleyen Erdoğan, "Yeter ki herkes devletin kamunun bütün kurallarına uysun. Çalışmasını yapsın. Çalışmasını yaptıktan sonra kimsenin burnu sürtmez" dedi.