BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Tabii ki Soylu'yu istemezler, Çünkü...

Bu bakandan evvela ülkemizi bölmeye çalışan çok uluslu yapı rahatsız. Sonra o yapının maşaları teröristi de rahatsız, mafyası da, çetesi de, teröriste destek veren siyasi partileri de, yandaşları da...

Aslında inter’un değerli yazarları Süleyman Özışık ile Osman Diyadin, Kılıçdaroğlu’nun İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yönelik sözlü saldırısıyla  ilgili değerlendirmelerini çok güzel yapmışlar. Her iki yazının altına imzamı okkalı şekilde atıyorum,benimse bu “yerinde” yazıların üzerine ancak  ufak tefek ilavelerim olabilir.

Öncelikle Süleyman Soylu, Türkiye Cumhuriyeti’nin gelmiş geçmiş en başarılı İç İşleri Bakanı olduğunu şu bir yıllık süre içinde cümle aleme gösterdi.

Bu nedenle bir süredir bekliyordum, “saldırı bakalım ne taraftan gelecek ?”diye…

Bunun için kahin olmaya, ya da komplo teorileri kurmaya hiç gerek yok.

Nitekim, saldırı aynen FETÖ olayında olduğu gibi içimizden geldi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’ndan.

Ama biliyoruz ki Kılıçdaroğlu sadece bir emirali.Emir dışardan, ülkemizi her fırsatta yok etmeye çalışan çokuluslu yapıdan.

                   ******                        ******                       *****

Akabinde Soylu’da,  HDP Eş Başkanı Aysel Tuğluk’un annesinin cenaze törenindeki saldırganlardan biriyle çekilen fotoğrafının cevabını sosyal medya hesabından tam da  17 Eylül günü demokrasi şehitlerimizin başında dua ederken çekilmiş fotoğrafıyla tarihi güne yakışır şekilde verdi.

Tabii anlayana:

Burada yatan 3 şehidimizin titrine dikkat edin. Asla tesadüf değildir. Çok açık ve net bir mesajdır.

 Başbakan, yani millet iradesi  güçlenmesin, ayağa kalkmasın.

Dışişleri Bakanı, yani uluslar arası sahada işlerine karışılmasın.

Maliye Bakanı, yani Türkiye ekonomisi gelişmesin, refah artmasın.

Ama yaptıkları  hiçbir hesap tutmamıştır. İşte bu aziz millet  hala buraya geliyor , şehitleri için dua ediyor  ve hatırasına sahip çıkıyor”.

                                   *****                  *****                    *****

Evet, hiç biri tesadüf değil.

Bugün Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ve Bakanımıza oynanan oyun 1960’da Merhum Menderes ve hükümetine oynanan oyunlarla aynı.

Maalesef içimizdekiler bu oyunlara alet oluyorlar en acı tarafı da bu…

Ama 15 Temmuz’dan sonra o güruh gördü. Türkiye artık 60’ların, 80’lerin ve 90’ların Türkiye’si değil. O gün Menderes ve 2 bakanını şehit verdik, 90’larda Özal’ı  verdik, ama şimdi Cumhurbaşkanımızı ve Bakanımızı asla vermeyiz.

Yedirtmeyiz!..

                                 *****                      *****                       *****

17-21 Aralık 2013’deki  hükümete yönelik operasyonun ardında yatan amaç ne ise?

MİT Müsteşarının  savcılık emriyle sorgulanmaya çağrılmasının ardındaki amaç ne ise?

Cumhurbaşkanının korumalarının ki ABD’de o gün bulunmayanların bile ABD’de yakalanma emri ne ise?

Bugün İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yönelik Kılıçdaroğlu’nun başlattığı ve sosyal medyada bir avuç insanın yürüttüğü linç kampanyası da o.

Nasıl ki Cumhurbaşkanımıza yönelik iç ve dış tehditler peş peşe geliyorsa, Avrupa ve ABD siyasetinin iç malzemesi olarak dahi kullanılıyorsa, bu Türkiye’nin büyük bir ülke olma yolunda hızla ilerlediğinin ve artık çok uluslu yapı tarafından tehlike arz ettiğinin göstergesidir.

İşte burada maksat Cumhurbaşkanı üzerinden Türkiye’yi vurmak ve etkisiz hale getirmek.
Şükür FETÖ’nün işgal girişimi dahi bu güne kadar hiç birinde başarılı olamadılar. Şimdi İç İşleri Bakanı üzerinden hem Cumhurbaşkanını hem de ülkeyi vurmaya çalışıyorlar.

Tabii ki Soylu'yu istemezler;

Neden?

Çünkü bu bakan yüzünden ülkede terör eskisi gibi at koşturamıyor,PKK dağlardaki kontrolünü kaybetti.İnlerinden kaçacak delik arıyorlar.

Çünkü bu bakan yüzünden eskisi gibi uyuşturucu tacirleri ellerini kollarını sallayarak sokaklarda gezemiyor.

Çünkü bu bakan yüzünden doğu bölgelerimizde halk artık devletiyle samimi ilişki kurmaya başladı.

Çünkü bu bakan yüzenden doğu bölgelerimizdeki belediyeler halka gerçek anlamda hizmet etmeye, yol yapmaya, su götürmeye, derdine derman olmaya başladı.

Çünkü bu bakan yüzünden askeri de, polisi de olması gereken yerde.

Haliyle, bu bakandan teröristi de rahatsız, mafyası da, çetesi de, teröriste destek veren siyasi partileri de, STK’ları da ve yandaşları da…

Tabii ki ülkemizi bölmeye çalışan o çokuluslu yapı ile ajanları da…

Asla başarılı olamayacaklar. Ülkemizi bölemeyecekler, bizi birbirimize düşüremeyecekler ve Cumhurbaşkanımızı da, başbakanımızı da, bakanımızı da alamayacaklar!